Σε μπαράζ εργασιών καθαρισμού και διαμόρφωσης των ακτών των παραλιακών του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών, έχουν επιδοθεί από σήμερα συνεργεία του Δήμου.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν απομάκρυνση φυκιών και σκουπιδιών, κοπές χόρτων, τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων, ομπρελών και ντουζιέρων, διανοίξεις αντιπυρικών ζωνών.

Την εξέλιξη γνωστοποίησε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, Χαράλαμπος Καρύδης, με μια οργισμένη ανάρτηση-απάντηση προς όσους, όπως αναφέρει, κάνουν “πολιτικές καφενείου” και δημιουργούν “ψεύτικες εντυπώσεις από μακριά και από την ασφάλεια του διαδικτύου”.

Συγκεκριμένα ο κ. Καρύδης έγραψε: “Ο αγώνας δίνεται καθημερινά αντιμετωπίζοντας το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο πρόβλημα. Συνεχίζοντας της εργασίες σε όλο το εύρος του παραλιακού μετώπου, των οικισμών και των παραλιών, με την τοποθέτηση κάδων, την εγκατάσταση ντους, τον καθαρισμό των παραλιών, την τοποθέτηση των ομπρελών, τη διάνοιξη περιμετρικά των οικισμών ζωνών πυρασφάλειας και οδοποιίας, την κοπή χόρτων και την τοποθέτηση παραβάν για την καλύτερη διαμονή των λουόμενων και των κατοίκων των οικισμών. Οι εργασίες της επόμενες μέρες θα γίνονται με ανθρώπινο δυναμικό, μηχανήματα του Δήμου, και θα ολοκληρωθούν, με το αποτέλεσμα να αποζημιώνει τους ανθρώπους και αποδεικνύοντας ότι η δημοτική αρχή δουλεύει με αποτελέσματα και όχι με πολιτικές καφενείου και ψεύτικες εντυπώσεις από μακριά και από την ασφάλεια του διαδικτύου. Είμαστε κάθε μέρα εκεί που πονάει ο τόπος μας και προσπαθούμε για το καλύτερο με ό,τι μηχάνημα διαθέτουμε και έμψυχο δυναμικό, με λύσεις που ικανοποιούν τους πολίτες. Η πολιτική γίνεται στο ρέμα, στην παραλία, στον αγροτικό δρόμο, στην πλημμύρα, στην ανομβρία, πρωί και βράδυ, στους δεκάδες οικισμούς, στις εκατοντάδες απαιτήσεις που ακούγονται και μπαίνουν σε προγραμματισμό, και όχι στις εντυπώσεις της στιγμής, και όχι στην εύκολη κριτική του διαδικτύου. Όποιος θέλει πραγματικά να προσφέρει, είμαστε εδώ, στα χωριά που διαμένουμε μόνιμα και ζούμε με τα προβλήματα που υπάρχουν. Να έρθουν από την ασφάλεια της πόλης να δώσουν, αφού μπορούν τόσο εύκολα, λύσεις στα προβλήματα!”.

Ακόμη, σε μια δεύτερη ανάρτησή του ο κ. Καρύδης, αναφέρεται στις προσπάθειες της δημοτικής αρχής να αντιμετωπίσει σειρά παράλληλων προβλημάτων, επισημαίνοντας πως: Εκτός από το κομμάτι των παραλιών, είναι η ύδρευση, η αγροτική οδοποιία, τα ακραία καιρικά φαινόμενα που χρήζουν παρεμβάσεις μέρα και νύχτα με συνεργασία όλων των υπηρεσιών και τη διοίκηση των αιρετών που πραγματικά σκύβουν στα προβλήματα των ηλικιωμένων, των αγροτών, των ανθρώπων που μένουν μόνιμα στους οικισμούς και όχι σε αυτούς που κάνουν πολιτική από την πόλη και θυμούνται τον τόπο τους μόνο όταν υπάρχει θόρυβος και σπέρνουν τη διχόνοια και μόνο κακό κάνουν στον τόπο… Οι εργασίες γίνονται σε όλο τον Δήμο και τα προβλήματα είναι καθημερινά. Η κριτική είναι δεκτή από ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να προσφέρουν και όχι μόνο για τις εντυπώσεις του διαδικτύου. Οι εντυπώσεις έχουν κερδηθεί από τους ανθρώπους που πραγματικά βλέπουν για το κοινό καλό και όχι για προσωπικά συμφέροντα. Το ευχαριστώ των τελευταίων ημερών που δεν έχει γίνει λόγος στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, είναι η κατασκευή των παιδικών χαρών, η αγροτική οδοποιία που από χωριά είχε να περάσει δέκα χρόνια, τα προβλήματα ύδρευσης που αντιμετωπίζονται από τα συνεργεία και τον αγώνα των αιρετών. Καλό είναι να γίνεται αναφορά και στα ψηφίσματα των δημοτικών συμβουλίων και στα εμπόδια που μπαίνουν σε θέματα που χρήζουν άμεσης ανάγκης και καθυστερούν για να πράξουν μικροπολιτική και να γίνεται πολιτική του καφενείου”.

Προς επίρρωση μάλιστα των λεγομένων του, ο κ. Καρύδης ανήρτησε σειρά φωτογραφιών:

Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-ΣαπώνΜπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Μπαράζ εργασιών από σήμερα στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών