Ντίνος Χαριτόπουλος: Οι βροχές πήγαν πίσω τον προγραμματισμό μας για τις παραλίες

Ο Δήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών εξέφρασε την ελπίδα πως οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την επόμενη εβδομάδα.
199400069_5646539945418478_7333637807674393158_n

Οι παρεμβάσεις στις ακτές και στους οικισμούς της παραλιακής ζώνης του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών επρόκειτο να εκτελεστούν στα τέλη Ιουνίου σύμφωνα με τον προγραμματισμό της δημοτικής αρχής, ωστόσο καθυστέρησαν λόγω των έντονων βροχοπτώσεων του προηγούμενου διαστήματος και της ανάγκης που ενέσκηψε για καθαρισμούς σε όλο το εύρος του Δήμου, υποστήριξε ο δήμαρχος Ντίνος Χαριτόπουλος με δηλώσεις του στον “Παρατηρητή της Θράκης“, απαντώντας έτσι στις διαμαρτυρίες κατοίκων, παραθεριστών και λουόμενων (θυμηθείτε εδώ, εδώ και εδώ), και σημειώνοντας πως “το πρόγραμμα των εργασιών έχει βγει ήδη από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και οι εργασίες ξεκίνησαν αυτήν την εβδομάδα”.

  • Ντίνος Χαριτόπουλος: “Ήρθε τώρα η ώρα της παραλίας και υπάρχει σοβαρός και πολύ σωστός προγραμματισμός”.

“Οι καθαρισμοί κάθε χρόνο γίνονται στα τέλη Ιουνίου. Φέτος όμως είχαμε έντονες και παρατεταμένες βροχές που μας ανάγκασαν να δώσουμε έμφαση στην αγροτική οδοποιία και άλλες παρεμβάσεις”, επεσήμανε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, για να προσθέσει πως “ήδη την Τρίτη μπήκαν οι ομπρέλες στην παραλία και ξεκίνησαν οι εργασίες στις ντουζιέρες. Σήμερα θα τοποθετηθούν οι κάδοι στην περιοχή, ενώ θα ξεκινήσουν και οι εργασίες στην παραλιακή ζώνη. Τις επόμενες μέρες ξεκινούν και οι εργασίες των συνεργείων κοπής χόρτων σε όλους τους οικισμούς για να άρουν τον κίνδυνο πυρκαγιάς, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει το γκρέιντερ τις εργασίες για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στα δασύλλια της παραλιακής”. Όπως συμπλήρωσε, δε, ο κ. Χαριτόπουλος, “το νέο JCB του Δήμου που θα χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό των παραλιών, μόλις τις προηγούμενες μέρες έβγαλε πινακίδες και πήρε τις άδειες, ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί”.

Τέλος, εξέφρασε την ελπίδα πως οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την επόμενη εβδομάδα για να είναι πλήρως έτοιμη η ακτή τόσο για τους παραθεριστές των οικισμών, όσο και τους επισκέπτες της παραλίας.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood