Τον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών επισκέφθηκε ο Στ. Πέτσας

Ο δήμαρχος Ντίνος Χαριτόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, τη "ζωτική σημασία που έχει για τον Δήμο η αναβάθμιση της παραλιακής ζώνης".
Φωτογραφία5 (1)

Επίσκεψη στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών πραγματοποίησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο και τον γενικό γραμματέα του ΥΠΕΣ Μιχάλη Σταυριανουδάκη, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση που του είχε απευθύνει ο δήμαρχος Ντίνος Χαριτόπουλος στην πρόσφατη συνάντησή τους στην Αθήνα.

Ο κ. Πέτσας στις Σάπες είχε την ευκαιρία να καταγράψει επί τόπου μείζονα προβλήματα που απασχολούν τον Δήμο και να αποκτήσει προσωπική εμπειρία για κάποια θέματα αιχμής της τοπικής κοινωνίας.

Τον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών επισκέφθηκε ο Στ. Πέτσας Ο δήμαρχος αφού ενημέρωσε τον αναπληρωτή υπουργό για τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά του Δήμου, έθεσε μεταξύ άλλων:

α) το κοινωνικό πρόβλημα των αποζημιώσεων στους πληγέντες από χαλαζόπτωση το 2019,

β) την υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος στεγαστικής αποκατάστασης των νομίμως διαβιούντων στον προσωρινό οικισμό Ποντίων και το οριστικό κλείσιμο του, και

γ) την αναγκαιότητα δημιουργίας βασικών υποδομών, αναπλάσεων, αναβάθμισης του βιολογικού καθαρισμού και ασφαλτοστρώσεων στον μόνιμο οικισμό Ποντίων στις Σάπες.

Τον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών επισκέφθηκε ο Στ. ΠέτσαςΠαράλληλα, ο κ. Χαριτόπουλος τόνισε στον κ. Πέτσα τη “ζωτική σημασία που έχουν για τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών η αναβάθμιση της παραλιακής ζώνης, η οικονομική στήριξη για την υλοποίηση παρεμβάσεων πολιτικής προστασίας, και τα υπό ένταξη έργα που κατέθεσε ο Δήμος στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»”.

Τον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών επισκέφθηκε ο Στ. ΠέτσαςΟ αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών πιστοποίησε το δίκαιο των αιτημάτων και προτάσεων του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, με επί τόπου επισκέψεις που πραγματοποίησε στον μόνιμο οικισμό Ποντίων, στον προσωρινό οικισμό Ποντίων και στη μειονοτική συνοικία στις Σάπες.

Τον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών επισκέφθηκε ο Στ. ΠέτσαςΤέλος, ο κ. Πέτσας, υπέγραψε στον κατάλογο του «Κύκλου Φίλων Αρχαίου Θεάτρου Μαρώνειας», ο οποίος περιλαμβάνει προσωπικότητες που υποστηρίζουν την ένταξη του στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Τον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών επισκέφθηκε ο Στ. Πέτσας

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood