Κομοτηνή: Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα απαντήσει σε ερωτήματα & απορίες πολιτών για το νέο Νοσοκομείο

Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο 5ο Γυμνάσιο.
a55ca02b-piano-bolognia4

Tο 2025 η Κομοτηνή θα αποκτήσει το νέο της Νοσοκομείο Koμοτηνής με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας του Ιδρύματος για την Υγεία με σκοπό την ενίσχυση της δημόσιας υγείας στη χώρα.

Το νέο υπερσύγχρονο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής ΙΣΝ, που θα αντικαταστήσει τις υφιστάμενες κατακερματισμένες υποδομές, σε νέο οικόπεδο εκτός της πόλης, φιλοδοξεί να αποτελέσει πρότυπο δημόσιας νοσηλείας, περίθαλψης και φροντίδας για τους κατοίκους – ενήλικες και παιδιά – της Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και ειδικότερα του Νομού Ροδόπης.

Ένα υπερσύγχρονο, δημόσιο νοσοκομείο διεθνών προδιαγραφών στην πόλη της Κομοτηνής, με ιατρο-διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που περιλαμβάνει αποκλειστικά μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια νοσηλείας, σχεδιασμένο, από τον διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα RenzoPiano, να είναι ενεργειακά αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον, και, κυρίως, ανοιχτό και προσβάσιμο για όλους τους ασθενείς.

Κομοτηνή: Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα απαντήσει σε ερωτήματα & απορίες πολιτών για το νέο ΝοσοκομείοΜε αφορμή την πρόοδο που έχει σημειωθεί το τελευταίο διάστημα, το ΙΣΝ προσκαλεί τους κατοίκους της Κομοτηνής σε μια ανοιχτή εκδήλωση, την τέταρτη κατά σειρά, για την παρουσίαση του οράματος, της φιλοσοφίας του σχεδιασμού και της προόδου του έργου καθώς και για να απαντήσει σε ερωτήματα και απορίες του κόσμου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 στις 20:30 στο 5ο Γυμνάσιο Κομοτηνής (Χατζηκωνσταντή Ζωίδη 6) – ώρα προσέλευσης στις 20:00.

Στην παρουσίαση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του ΙΣΝ, του Υπουργείου Υγείας και των αρμόδιων αρχιτεκτονικών γραφείων καθώς και ιατρικοί σύμβουλοι.

Η Πρωτοβουλία για την Υγεία, του ΙΣΝ έχει συνολικό προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα $400 εκατομμύρια. Αφορά την ανέγερση τριών νέων υπερσύγχρονων νοσοκομείων, σε Κομοτηνή, Σπάρτη και Θεσσαλονίκη, την προμήθεια εξειδικευμένου ιατρονοσηλευτικού εξοπλισμού, και την υποστήριξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων, με στόχο την ενίσχυση της ιατρονοσηλευτικής φροντίδας σε όλη τη χώρα.

Δείτε ΕΔΩ την προηγούμενη παρουσίαση προόδου (Νοέμβριος 2020).

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood