“Αμιγείς” και “μεικτοί” χώροι για είσοδο εμβολιασμένων και μη

Μόνο εμβολιασμένοι στα γήπεδα από 15 Ιουλίου.
Screenshot_1770

Σε “αμιγείς” και “μεικτούς”, διαχωρίζονται οι χώροι διασκέδασης, ψυχαγωγίας και αθλητικών θεαμάτων (εστιατόρια, καφετέριες, κλαμπ, θέατρα, σινεμά, γήπεδα) για την είσοδο των εμβολιασμένων.

  • Στους “αμιγείς” χώρους θα έχουν τη δυνατότητα εισόδου χωρίς χρήση μάσκας, τα άτομα που: είτε έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους και έχουν περάσει 14 ημέρες, είτε έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου.
  • Στους “μεικτούς” χώρους θα έχουν δυνατότητα εισόδου με υποχρεωτική χρήση μάσκας, οι προαναφερθέντες και όσοι θα διαθέτουν αρνητικό τεστ (είτε μοριακό είτε rapid) του τελευταίου 48ώρου.

Ο χαρακτηρισμός κάθε χώρου επιλέγεται από τον κάθε επιχειρηματία, και θα υπάρχει ανάλογη σήμανση στην είσοδο.

Τα παραπάνω θα ισχύσουν από 1 Ιουλίου στους κλειστούς χώρους, και από τις 15 Ιουλίου στους ανοιχτούς.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood