“Οι σκληρές αντικοινωνικές και καταστροφικές πολιτικές, το δόγμα «να ζεις για να εργάζεσαι», η καταστροφή του περιβάλλοντος, οι κοινωνικές ανισότητες, η διάλυση της Παιδείας, ο ρατσισμός, ο σεξισμός και η ξενοφοβία, η αστυνομική βαρβαρότητα, δεν είναι φυσικά φαινόμενα, αλλά το σχέδιο των ακροδεξιών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών δυνάμεων”, τονίζει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ στο μήνυμά της εν όψει της παρουσίασης του νέου της σήματος και της νέας ιστοσελίδας της, και απευθύνοντας το κάλεσμα “Έλα μαζί μας να αλλάξουμε το μέλλον”, προσθέτει:

“Σε έναν κόσμο που τα όνειρα και οι ανάγκες των νέων βρίσκονται διαρκώς στο στόχαστρο, πρέπει και μπορούμε, όλοι και όλες, να γίνουμε συμμέτοχοι στον συλλογικό αγώνα για δημοκρατία, ελευθερία, ισότητα, ορατότητα, κοινωνική χειραφέτηση.

[VID] Κάλεσμα Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: "Έλα μαζί μας να αλλάξουμε το μέλλον"Η γενιά μας θα γυρίσει τον κόσμο ανάποδα. Αγωνιζόμαστε, αντιστεκόμαστε, είμαστε το μέλλον!

[VID] Κάλεσμα Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: "Έλα μαζί μας να αλλάξουμε το μέλλον"Πορευόμαστε με συντροφικότητα, συλλογικότητα και αλληλεγγύη, για μια νέα σχέση με την πολιτική δράση. Ανανεώνουμε τη διαδικτυακή μας παρουσία, με νέο site και νέο σήμα.

[VID] Κάλεσμα Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: "Έλα μαζί μας να αλλάξουμε το μέλλον"Το αστέρι, ο άνθρωπος και η Αριστερά, είναι τα «συστατικά» του νέου σήματός μας. Μια σχέση με επίκεντρο τα όνειρα και τις ανάγκες της γενιάς μας.

[VID] Κάλεσμα Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: "Έλα μαζί μας να αλλάξουμε το μέλλον"Συνεχίζουμε με σεβασμό στην ιστορία μας και ελπίδα για το μέλλον!

Έλα μαζί μας για να αγωνιστούμε για τη ζωή μας”.