Για μία ακόμη φορά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κομοτηνής πρωτοπορεί, αποδεικνύοντας γιατί είναι η κορυφαία στη Ροδόπη και μια από τις καλύτερες σε όλη την Ελλάδα.

Και τούτο, καθώς έγινε το πρώτο αθλητικό σωματείο του νομού Ροδόπης που αποκτά εξωτερικό απινιδωτή.

3a2f2261 dsc03239Μετά από σχετικές ενέργειές της, η Διοίκηση του συλλόγου έγινε αποδέκτης της προσφοράς του πολύτιμου μηχανήματος, από τον πολιτικό μηχανικό Βαγγέλη Χατζητουλούση ο οποίος έχει υπάρξει παίκτης και προπονητής του συλλόγου.

Στα τμήματα υποδομής της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, αθλούνται, διαπαιδαγωγούνται και μαθαίνουν το σύγχρονο ποδόσφαιρο, περίπου διακόσια παιδιά. 

68ca57a4 dsc03234Ο Πρόεδρός της Γιώργος Μαρινάκης και ο Γενικός Διευθυντής Δημήτρης Παγωνίδης, σημειώνουν: “Οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον δωρητή του απινιδωτή, τον Βαγγέλη Χατζητουλούση, για την υπερπολύτιμη προσφορά του. Ευχόμαστε το μηχάνημα αυτό να μη χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί ποτέ. Είναι ανάγκη όμως να το διαθέτουμε, και αυτή την ανάγκη καλύπτει αυτή η σπουδαία δωρεά. Τα θέματα ασφάλειας και υγείας των αθλητών και των στελεχών μας, αποτελούν προφανώς πρώτη μας προτεραιότητα”.

Από την πλευρά του ο Β. Χατζητουλούσης, αναφέρει: “Από τη στιγμή που διέθετα τη δυνατότητα, θεώρησα υποχρέωσή μου να συνεισφέρω στην υγειονομική κάλυψη της Ακαδημίας. Απινιδωτές πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γήπεδο. Μακάρι να είναι αχρείαστοι, όμως επειδή σώζουν ζωές, είναι ανάγκη να υπάρχουν”. 

Προσεχώς, προπονητές και παράγοντες της Ακαδημίας, θα συμμετάσχουν σε σεμινάριο του Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής για την εκπαίδευσή τους στη χρήση του απινιδωτή. 

cea596a7 dsc03247 15e608c0 dsc03236 90f84cb8 dsc03242