Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Το πρώτο αθλητικό σωματείο της Ροδόπης που αποκτά απινιδωτή

Για μία ακόμη φορά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κομοτηνής πρωτοπορεί, αποδεικνύοντας γιατί είναι η κορυφαία στη Ροδόπη και μια από τις καλύτερες σε όλη την Ελλάδα.
DSC03242

Για μία ακόμη φορά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κομοτηνής πρωτοπορεί, αποδεικνύοντας γιατί είναι η κορυφαία στη Ροδόπη και μια από τις καλύτερες σε όλη την Ελλάδα.

Και τούτο, καθώς έγινε το πρώτο αθλητικό σωματείο του νομού Ροδόπης που αποκτά εξωτερικό απινιδωτή.

Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Το πρώτο αθλητικό σωματείο της Ροδόπης που αποκτά απινιδωτήΜετά από σχετικές ενέργειές της, η Διοίκηση του συλλόγου έγινε αποδέκτης της προσφοράς του πολύτιμου μηχανήματος, από τον πολιτικό μηχανικό Βαγγέλη Χατζητουλούση ο οποίος έχει υπάρξει παίκτης και προπονητής του συλλόγου.

Στα τμήματα υποδομής της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, αθλούνται, διαπαιδαγωγούνται και μαθαίνουν το σύγχρονο ποδόσφαιρο, περίπου διακόσια παιδιά. 

Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Το πρώτο αθλητικό σωματείο της Ροδόπης που αποκτά απινιδωτήΟ Πρόεδρός της Γιώργος Μαρινάκης και ο Γενικός Διευθυντής Δημήτρης Παγωνίδης, σημειώνουν: “Οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον δωρητή του απινιδωτή, τον Βαγγέλη Χατζητουλούση, για την υπερπολύτιμη προσφορά του. Ευχόμαστε το μηχάνημα αυτό να μη χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί ποτέ. Είναι ανάγκη όμως να το διαθέτουμε, και αυτή την ανάγκη καλύπτει αυτή η σπουδαία δωρεά. Τα θέματα ασφάλειας και υγείας των αθλητών και των στελεχών μας, αποτελούν προφανώς πρώτη μας προτεραιότητα”.

Από την πλευρά του ο Β. Χατζητουλούσης, αναφέρει: “Από τη στιγμή που διέθετα τη δυνατότητα, θεώρησα υποχρέωσή μου να συνεισφέρω στην υγειονομική κάλυψη της Ακαδημίας. Απινιδωτές πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γήπεδο. Μακάρι να είναι αχρείαστοι, όμως επειδή σώζουν ζωές, είναι ανάγκη να υπάρχουν”. 

Προσεχώς, προπονητές και παράγοντες της Ακαδημίας, θα συμμετάσχουν σε σεμινάριο του Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής για την εκπαίδευσή τους στη χρήση του απινιδωτή. 

Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Το πρώτο αθλητικό σωματείο της Ροδόπης που αποκτά απινιδωτή Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Το πρώτο αθλητικό σωματείο της Ροδόπης που αποκτά απινιδωτή Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Το πρώτο αθλητικό σωματείο της Ροδόπης που αποκτά απινιδωτή

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood