Πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες για το γεγονός οτι το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στην Ξυλαγανή τις περισσότερες μέρες δεν διαθέτει ρευστότητα.

Κάτοικοι της Ξυλαγανής, της Μαρώνειας, των Προσκυνητών, του Ιμέρου και γενικότερα της ευρύτερης περιοχής, αλλά και επισκέπτες και παραθεριστές, αναγκάζονται να μεταβαίνουν στην Κομοτηνή προκειμένου να κάνουν ανάληψη χρημάτων.
Κάτοικος της περιοχής αναφέρει: “Είμαι στο χωριό και δεν ξέρω αν οφείλεται σε δική μου ατυχία, πάντως είναι η τρίτη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα που μετά το κλείσιμο της Τράπεζας, το (μοναδικό) ΑΤΜ της Πειραιώς δεν δίνει χρήματα και η ουρά των συγχωριανών μας που το χρειάζεται μεγαλώνει, η δε Τράπεζα στην οποία απευθύνθηκα το αντιμετώπισε με υπηρεσιακή αδιαφορία, έως ενόχληση“.
Άλλος κάτοικος αναφέρει: “Σε αυτό το μηχάνημα όσες φορές πήγα δεν είχε λεφτά. Έτυχε να πάω Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, και τίποτα. Έτσι πήγα Κομοτηνή να μπορέσω να έχω λεφτά. Ας το πάρουν καλύτερα, να μη λένε ότι και μας εξυπηρετούν και ότι τους ενοχλούμε κιόλας! Απαράδεκτοι!”.

Η δυσφορία των κατοίκων είναι έντονη, και κάνουν λόγο για…διακοσμητικό ΑΤΜ!

Διακοσμητικό...το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στην Ξυλαγανή