Ροδόπη: Άλλη μια νύχτα καταδιώξεων και συλλήψεων διακινητών & παράνομων μεταναστών

Στις επαρχιακές οδούς Γρατινής-Ροδίτη και Αρριανών-Φιλλύρας, οι συνοριοφύλακες Σαπών πέρασαν χειροπέδες σε 3 διακινητές και 15 παράνομους μετανάστες.
4 (30)

Συνελήφθησαν χθες 22-6-2021, στους νομούς Έβρου και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, τέσσερις διακινητές, δύο αλλοδαποί και δύο ημεδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην Επαρχιακή Οδό Νίψας–Δαδιάς, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να επιβιβάζει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες, προκειμένου να τους μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα. Σημειώνεται ότι ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, αντιστεκόμενος κατά την σύλληψη του.

Ροδόπη: Άλλη μια νύχτα καταδιώξεων και συλλήψεων διακινητών & παράνομων μεταναστώνΣτη δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Γρατινής-Ροδίτη, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον δεύτερο αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι το παραπάνω όχημα αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε μετά από εκτροπή, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 17-6-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, καθώς επίσης ότι έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Ροδόπη: Άλλη μια νύχτα καταδιώξεων και συλλήψεων διακινητών & παράνομων μεταναστώνΣτη τρίτη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Αρριανών-Φιλλύρας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς διακινητές, διότι τους εντόπισαν να οδηγούν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και να μεταφέρουν παράνομα στην ενδοχώρα συνολικά δέκα μη νόμιμους μετανάστες. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για τα παραπάνω οχήματα έχει δηλωθεί κλοπή την 21-5-2021 και 2-6-2021 σε αστυνομικές υπηρεσίες της Αττικής, καθώς επίσης ότι και τα δύο οχήματα έφεραν πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Συνολικά κατασχέθηκαν τέσσερα οχήματα και τρία ζεύγη πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Φερών και Σαπών.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood