ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ INKOMOTINI.NEWS

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Ροδόπης, αποφάσισε τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης των μελών, στις 27/06/2021, στην αίθουσα «Φίλιππος» του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής, στις 10 το πρωί με θέματα προς συζήτηση:

  • Απολογισμός δράσης – Επόμενος προγραμματισμός,
  • Οικονομικός απολογισμός,
  • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

“Καλούμε τα μέλη του σωματείου μας και όλους τους συνταξιούχους του ΙΚΑ να προσέλθουν στην Γενική Συνέλευση. Με την κριτική τους, τις παρεμβάσεις και τις τοποθετήσεις τους, να βοηθήσουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων απ’ την προηγούμενη δράση μας, και στον καλύτερο προγραμματισμό μας για την επόμενη τριετία. Όχι μόνο για τα συνταξιουχικά μας, αλλά και για άλλα που μας απασχολούν, όπως η υγεία, ο πολιτισμός, η παιδεία, και τα εργασιακά και κοινωνικά προβλήματα που απασχολούν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας”, υπογραμμίζει ο Πρόεδρος Τάσος Γκλαβάνης, και συμπληρώνει, απευθυνόμενος προς τους τους/τις συναδέλφους του: “Η δύναμη μας είναι το σωματείο μας, η Ομοσπονδία μας, και η συνεργασία μας με όλες τις συνταξιουχικές οργανώσεις και το εργατικό κίνημα. Να μην επιτρέψουμε τα βάρη απ’ την κρίση της πανδημίας να γίνουν 4ο μνημόνιο και να φορτωθούν πάλι στις δικές μας πλάτες και των παιδιών μας”.

Σημειώνεται πως από τις 21 έως και τις 26 Ιουνίου, καθημερινά εκτός Κυριακής, και κατά τις ώρες 09:00-12:00 και 18:00-20:00 στο Εργατικό Κέντρο θα βρίσκονται μέλη της Διοίκησης του σωματείου για εξυπηρέτηση των μελών.

Κάλεσμα Γενικής Συνέλευσης Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Ροδόπης