Εγκαινιάστηκε η Δομή Σίτισης του Δήμου Ιάσμου

Ήδη λειτουργεί διανέμοντας γεύματα σε 180 ωφελούμενους, αριθμός που από αρχές Ιουλίου αναμένεται να φτάσει τους 235, ενώ συνολικά μπορεί να καλύψει συνολικά έως 300 δικαιούχους. 
2021-06-18 at 17.24.09 (6)

Εγκαινιάστηκε η Δομή Σίτισης του Δήμου Ιάσμου, η οποία ήδη λειτουργεί διανέμοντας γεύματα σε 180 ωφελούμενους, αριθμός που από αρχές Ιουλίου αναμένεται να φτάσει τους 235, ενώ συνολικά μπορεί να καλύψει συνολικά έως 300 δικαιούχους.

Ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν δήλωσε περήφανος για το έργο και το χαρακτήρισε ως το κορυφαίο της μέχρι τώρα θητείας του. «Το όραμά μας έγινε πραγματικότητα. Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ για τη στήριξη του έργου με χρηματοδότηση 190.000 €, καθώς και τους συμπολίτες μας, τις τοπικές επιχειρήσεις, των οποίων οι δωρεές ανέρχονται σε 35.000 €. Ως Δήμος Ιάσμου, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θα συνεχίσουμε να δίνουμε χέρι βοήθειας στους άπορους, οικονομικά αδύναμους συνδημότες μας», τόνισε.
Εγκαινιάστηκε η Δομή Σίτισης του Δήμου ΙάσμουΠαρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικών Πολιτικών ΑΜ-Θ Τζιχάν Ιμάμογλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιάσμου Μεχμέτ Μεχμέτ, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, ο Δήμαρχος Μύκης Ριτβάν Ντελή Χουσεΐν, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρριανών Ρουκιέ Ριζγίτς, Αντιδήμαρχοι, Τοπικοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και υπάλληλοι του Δήμου Ιάσμου.

Εγκαινιάστηκε η Δομή Σίτισης του Δήμου Ιάσμου Εγκαινιάστηκε η Δομή Σίτισης του Δήμου Ιάσμου Εγκαινιάστηκε η Δομή Σίτισης του Δήμου Ιάσμου Εγκαινιάστηκε η Δομή Σίτισης του Δήμου Ιάσμου Εγκαινιάστηκε η Δομή Σίτισης του Δήμου Ιάσμου Εγκαινιάστηκε η Δομή Σίτισης του Δήμου Ιάσμου Εγκαινιάστηκε η Δομή Σίτισης του Δήμου Ιάσμου Εγκαινιάστηκε η Δομή Σίτισης του Δήμου Ιάσμου Εγκαινιάστηκε η Δομή Σίτισης του Δήμου Ιάσμου Εγκαινιάστηκε η Δομή Σίτισης του Δήμου Ιάσμου Εγκαινιάστηκε η Δομή Σίτισης του Δήμου Ιάσμου Εγκαινιάστηκε η Δομή Σίτισης του Δήμου Ιάσμου Εγκαινιάστηκε η Δομή Σίτισης του Δήμου Ιάσμου

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood