Τον Στ. Πέτσα επισκέφθηκε ο Ντ. Χαριτόπουλος – Τι ζήτησε από τον υπουργό ο δήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών

"Η οριστική επίλυση του τεράστιου προβλήματος που δημιουργεί η λειτουργία του προσωρινού οικισμού Ποντίων στις Σάπες, με το κλείσιμο του και την άμεση στεγαστική αποκατάσταση των νόμιμα διαβιούντων σε αυτόν", ένα από τα αιτήματα του Ντίνου Χαριτόπουλου.
Φωτογραφία2 (5) - Αντιγραφή

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα αυτοδιοίκησης, Στέλιο Πέτσα είχε σήμερα στην Αθήνα ο δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος.

Ο δήμαρχος έθεσε στον υπουργό σειρά αιτημάτων, από τα οποία ξεχωρίζουν:

  1. Οι πέντε προτάσεις του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών για ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», συνολικού ποσού ύψους 12.122.770,40 ευρώ, που αφορούν σε έργα ύδρευσης, αγροτικής οδοποιίας, υποδομών διαχείρισης λυμάτων, αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και εξυπηρέτησης των πολιτών.
  2. Η αναγκαιότητα χρηματοδότησης από το υπουργείο, της ασφαλτόστρωσης των οδών του μόνιμου οικισμού Ποντίων Σαπών, οι οποίες από αστοχίες έργων που υλοποιηθήκαν στο παρελθόν έμειναν ημιτελείς.
  3. Η οριστική επίλυση του τεράστιου προβλήματος που δημιουργεί η λειτουργία του προσωρινού οικισμού Ποντίων στις Σάπες, με το κλείσιμο του και την άμεση στεγαστική αποκατάσταση των νόμιμα διαβιούντων σε αυτόν.
  4. Θέματα προσωπικού των ΟΤΑ, όπως η παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας και έναρξη του νέου, και πρόσληψη εποχιακού προσωπικού τεσσάρων μηνών με τις ρυθμίσεις των ευεργετικών παλαιότερων διατάξεων.

Τον Στ. Πέτσα επισκέφθηκε ο Ντ. Χαριτόπουλος - Τι ζήτησε από τον υπουργό ο δήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών Τον Στ. Πέτσα επισκέφθηκε ο Ντ. Χαριτόπουλος - Τι ζήτησε από τον υπουργό ο δήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood