1ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής: Ο Δήμος σχεδιάζει την κατασκευή νέου σχολείου μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος

Τους δεκαπέντε μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής, επισκέφθηκαν, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κίμωνας Λεχούδης.
DSC02306

Τους δεκαπέντε μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής, επισκέφθηκαν, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κίμωνας Λεχούδης.

Η μικρή Μάρθα έδωσε στον Δήμαρχο τις προτάσεις της για τον τουρισμό, αποτυπωμένες μέσα από τη ζωγραφική της, με αναφορά σε τοπόσημα της Κομοτηνής (Τσανάκλειος Σχολή, Ρολόι, Ηρώο), στο παραλιακό Φανάρι, αλλά και στα τοπικά προϊόντα (Μπάμπω, Σουτζούκ Λουκούμ, Στραγάλια, Καφέ), υπό τον τίτλο-κάλεσμα «Ελάτε να γνωρίσετε τις ομορφιές του τόπου μας».

Όπως εξήγησε η νηπιαγωγός κ. Κατερίνα Μητσινιώτου, “κάθε παιδί δημιούργησε το δικό του βιβλίο· αυτό της Μάρθας επελέγη ως τουριστικός οδηγός”.

1ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής: Ο Δήμος σχεδιάζει την κατασκευή νέου σχολείου μέσω ευρωπαϊκού προγράμματοςΟ Δήμαρχος ενημέρωσε τους μικρούς συνομιλητές του ότι ο τουρισμός είναι το αντικείμενο του κ. Λεχούδη, και στη συνέχεια δέχτηκε τις ερωτήσεις και τις παρατηρήσεις τους.

1ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής: Ο Δήμος σχεδιάζει την κατασκευή νέου σχολείου μέσω ευρωπαϊκού προγράμματοςΟ μικρός Ηλίας ζήτησε “να μαζεύονται τα σκουπίδια πριν ξυπνήσει ο κόσμος”, και παρατήρησε ότι ακούει τα μεσάνυχτα το αυτοκίνητο που τα συγκεντρώνει. Ο Δήμαρχος του απάντησε ότι “αυτό συμβαίνει γιατί μαζεύονται από τη νύχτα μέχρι το επόμενο απόγευμα σκουπίδια”, και του είπε ότι “είναι σημαντικό να βοηθήσουν όλοι το περιβάλλον και να ξεχωρίζουν τον μπλε από τον κόκκινο κάδο, καθώς επίσης να μαζεύουν όλοι τα σκουπίδια τους από την παραλία”. Η Κωνσταντίνα ρώτησε “πώς περνάει η μέρα του Δημάρχου”, και ο κ. Γκαράνης της απάντησε ότι συναντά και γνωρίζει πολλούς ανθρώπους αλλά θα ήθελε να βρίσκεται περισσότερες ώρες στην πόλη και τα χωριά.  Ο Στέφανος ζήτησε “να γίνουν περισσότερες παιδικές χαρές”, και ο Δήμαρχος συμφώνησε μαζί του εξηγώντας ότι “χρειάζεται ο Δήμος να διαθέτει χώρους και τότε αναζητά τα χρήματα για να τις φτιάξει”.

1ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής: Ο Δήμος σχεδιάζει την κατασκευή νέου σχολείου μέσω ευρωπαϊκού προγράμματοςΤο τελικό αίτημα-πρόταση των παιδιών, μετέφερε ο Παναγιώτης, και ήταν να γίνει ένα νέο σχολείο για να μπορούν τα παιδιά να παίζουν καλύτερα. Η απάντηση του Δημάρχου ήταν ότι η δημοτική αρχή σχεδιάζει την κατασκευή νέου σχολείου μέσα από ευρωπαϊκό πρόγραμμα, με σκοπό να φιλοξενήσει τα νήπια των επόμενων ετών. 

1ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής: Ο Δήμος σχεδιάζει την κατασκευή νέου σχολείου μέσω ευρωπαϊκού προγράμματοςΚορίτσια και αγόρια πρόσφεραν στον Δήμαρχο μια όμορφη χειροποίητη κάρτα όπου ζωγράφισαν τους εαυτούς τους γράφοντας τα ονόματά τους, και για το τέλος φύλαξαν ένα όμορφο τραγούδι για την Αλφαβήτα και το νηπιαγωγείο, το οποίο μάλιστα είχε και μουσικοκινητική υποστήριξη χάρη στις νηπιαγωγούς που βρίσκονται κάθε στιγμή στο πλευρό των μαθητών, την κ. Κατερίνα Μητσινιώτου και την κ. Δήμητρα Δεβετζή.

1ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής: Ο Δήμος σχεδιάζει την κατασκευή νέου σχολείου μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος“Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη εμπειρία, το να μοιραστούμε σκέψεις με τους μικρούς συνδημότες μας, αλλά και να ακούσουμε τους προβληματισμούς τους και τις προτάσεις τους για το πώς η Κομοτηνή μας μπορεί να γίνει καλύτερη για όλους τους δημότες της”, ανέφερε ο Γιάννης Γκαράνης πριν επιστρέψει στο Δημαρχείο.

1ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής: Ο Δήμος σχεδιάζει την κατασκευή νέου σχολείου μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood