Ανακοινώσεις Ανταποκριτή ΕΛΓΑ Αλεξανδρούπολης για υποβολή δηλώσεων πληγέντων παραγωγών Αχλαδιών, Κερασιών, Ροδιών και Ελιάς:

  • Οι παραγωγοί των οποίων οι δενδρώδεις καλλιέργειες Αχλαδιών και Κερασιών έχουν υποστεί ζημιά από παγετό την περίοδο Φεβρουαρίου-Απριλίου 2021, μπορούν να υποβάλουν δηλώσεις ζημιάς. Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί των παρακάτω Κοινοτήτων, θα πρέπει να απευθύνονται στην Ανταποκρίτρια του ΕΛΓΑ, Μαρίνα Θεοδωρίδου (τηλ: 25513-50083), στο ισόγειο του παλιού δημαρχείου (γραμματεία καθαριότητας), από τη 1 το μεσημέρι και μετά προσκομίζοντας τη Δήλωση Καλλιέργειας έτους 2021.

– Κοινότητα Αλεξανδρούπολης (Αλεξανδρούπολη, Αγνάντια, Αμφιτρίτη, Απαλός, Μαΐστρος, Παλαγία, κ.λπ.), με προθεσμία υποβολής δηλώσεων μέχρι την Τρίτη 29.6.2021.

– Κοινότητα Μάκρης (Μάκρη, Μεσημβρία, Δίκελλα, Πλάκα), μετά από τηλεφωνική συνεννόηση.

– Κοινότητα Άβαντα, Αισύμης, Συκορράχης, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση.

  • Ακόμη, οι παραγωγοί των οποίων οι δενδρώδεις καλλιέργειες Ελιάς και Ροδιών έχουν υποστεί ζημιά από παγετό κατά τη διάρκεια του χειμώνα και της άνοιξης 2021, μπορούν να υποβάλουν δηλώσεις ζημιάς έως και την Τετάρτη 30.6.2021. Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί των παρακάτω Κοινοτήτων, θα πρέπει  να απευθύνονται στην Ανταποκρίτρια του ΕΛΓΑ, Μαρίνα Θεοδωρίδου (τηλ: 25513-50083), στο ισόγειο του παλιού δημαρχείου (γραμματεία καθαριότητας), κατά τις ώρες 13:30-16:00 προσκομίζοντας τη Δήλωση Καλλιέργειας έτους 2021.

– Κοινότητα Αλεξανδρούπολης (Αλεξανδρούπολη, Αγνάντια, Αμφιτρίτη, Απαλός, Μαΐστρος, Παλαγία, κ.λπ.).

– Κοινότητα Μάκρης (Μάκρη, Μεσημβρία, Δίκελλα, Πλάκα).

– Κοινότητα Άβαντα, Αισύμης, Συκορράχης.

ΕΛΓΑ Αλεξ/πολης: Δηλώσεις για ζημιές σε Ελαιόδεντρα, Κερασιές, Ροδιές, Αχλαδιές