Βρεφικό τμήμα από Σεπτέμβριο και στον Η΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κομοτηνής

Στους 12 δημοτικούς παιδικούς σταθμούς θα λειτουργούν από την ερχόμενη σχολική χρονιά, 8 βρεφικά τμήματα.
Γ

Το Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής ξεκίνησε το 2018 τη δημιουργία βρεφικών τμημάτων με πόρους του Δήμου και στήριξη από το Υπουργείο Εσωτερικών. Έγιναν τότε οι προμήθειες του αναγκαίου εξοπλισμού, όπως κρεβατάκια, καρεκλάκια, τραπεζάκια, κατάλληλα για τους μικρούς φιλοξενούμενους. Την περίοδο 2019-2020 διαμορφώθηκαν με πόρους του Δήμου βρεφονηπιακά τμήματα στον Α’, τον Γ’ και τον Ε Παιδικό Σταθμό Κομοτηνής, με ίδιους πόρους του Δήμου. Οι παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τις οριζόμενες από τη νομοθεσία προδιαγραφές.

Βρεφικό τμήμα από Σεπτέμβριο και στον Η΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό ΚομοτηνήςΤο διάστημα 2020-2021 διαμορφώθηκαν με χρηματοδότηση από το ΥΠΕΣ βρεφικά τμήματα στον Β’ και τον Δ Παιδικό Σταθμό Κομοτηνής, με αποτέλεσμα να λειτουργούν συνολικά 7 βρεφικά τμήματα στους 12 παιδικούς σταθμούς που λειτουργεί το ΚΕΜΕΑ.

Για την επόμενη σχολική χρονιά, 2021-2022, σχεδιάζεται να προστεθεί ένα ακόμη βρεφικό τμήμα, στον Η’ Παιδικό Σταθμό, και οι παρεμβάσεις θα γίνουν αποκλειστικά με ίδιους πόρους του Δήμου.

Βρεφικό τμήμα από Σεπτέμβριο και στον Η΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό ΚομοτηνήςΗ δημοτική αρχή ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή στην ανάγκη μετατροπής νηπιακών τμημάτων σε βρεφικά, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι γονείς των βρεφών ως προς τη φιλοξενία των παιδιών τους σε χώρους ασφαλείς και ταυτόχρονα αισθητικά αναβαθμισμένους.

Επίσης, συνεχίζει τις παρεμβάσεις, όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο, όπως με την επικείμενη διαγωνιστική διαδικασία ύψους 1 εκ. ευρώ για την αντικατάσταση των κουφωμάτων στους Παιδικούς Σταθμούς.

Βρεφικό τμήμα από Σεπτέμβριο και στον Η΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood