Χαρίτου προς Κικίλια: “Αναγκαία η διάθεση ασθενοφόρου το καλοκαίρι στην παραλιακή ζώνη του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών”

Και η αναβάθμιση του Περιφερειακού Ιατρείου Μαρώνειας.
Βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου (8)

Με κοινοβουλευτικές αναφορές προς τον Υπουργό Υγείας, ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου στηρίζει τα αιτήματα του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών για την αναβάθμιση του Περιφερειακού Ιατρείου Μαρώνειας και τη μόνιμη παρουσία ασθενοφόρου στην παραλιακή ζώνη του Δήμου κατά τους θερινούς μήνες, και ζητά από τον Βασίλη Κικίλια απαντήσεις.

Οι αναφορές του κ. Χαρίτου:

  • “Θέμα: «Αναγκαία για την ασφάλεια κατοίκων και τουριστών η μόνιμη παρουσία ασθενοφόρου στην παραλιακή ζώνη του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών κατά τη θερινή περίοδο».

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου καταθέτει προς τον κ. Υπουργό Υγείας Β. Κικίλια ως αναφορά το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρωνείας – Σαπών με θέμα: «Μόνιμη παρουσία ασθενοφόρου στην παραλιακή ζώνη του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών κατά τη θερινή περίοδο», λόγω του αυξημένου τουριστικού ενδιαφέροντος και της μεγάλης επισκεψιμότητας στην παραθαλάσσια περιοχή. Στο ψήφισμα επισημαίνεται ότι για την επιτυχή αντιμετώπιση και πρόληψη εκτάκτων περιστατικών, είναι απαραίτητη η παρουσία ασθενοφόρου τουλάχιστον τους θερινούς μήνες. Ο Δήμος στηρίζει έμπρακτα το αίτημά του προσφέροντας χώρο στο δημοτικό κατάστημα Μαρώνειας και καλύπτοντας τις λειτουργικές δαπάνες. Παρακαλούμε για την απάντηση και τις σχετικές ενέργειες και να μας ενημερώσετε σχετικά”.

  • “Θέμα: «Ανάγκη αναβάθμισης του Περιφερειακού Ιατρείου Μαρώνειας σε Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο».

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου καταθέτει προς τον κ. Υπουργό Υγείας Β. Κικίλια ως αναφορά το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρωνείας – Σαπών με θέμα: «Αναβάθμιση του Περιφερειακού Ιατρείου Μαρώνειας σε Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο», στο οποίο επισημαίνονται οι λόγοι για τους οποίους είναι αναγκαία η ενίσχυση και αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας υγείας. Παρακαλούμε για την απάντηση και τις σχετικές ενέργειες και να μας ενημερώσετε σχετικά”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood