Το μήνυμα της Μ. Κοσμίδου προς τους υποψήφιους και τις υποψήφιες των πανελλαδικών εξετάσεων

Το μήνυμα της Μ. Κοσμίδου προς τους υποψήφιους και τις υποψήφιες των πανελλαδικών εξετάσεων.
Η κ. Μαριγούλα Κοσμίδου.

Εν όψει της έναρξης, την ερχόμενη εβδομάδα, των πανελλαδικών εξετάσεων, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, Μαίρη Κοσμίδου, απευθύνει το δικό της μήνυμα στους υποψήφιους και τις υποψήφιες:

“Αγαπητά μας παιδιά.
Φτάσατε αισίως στην αποφοίτησή σας από το Λύκειο! Αυτό είναι το πρώτο γεγονός για το οποίο θα πρέπει να είστε περήφανοι Ήταν μια δύσκολη διετία, μια πρωτοφανής αλλά μοναδική συγκυρία, που σας εμπλούτισε με εμπειρίες, και έτσι να τη βλέπετε!
Όσοι αποφασίσατε να διαγωνιστείτε για μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σας ευχόμαστε να την κατακτήσετε! Μακάρι να δείτε το όνομά σας στους επιτυχόντες της σχολής της πρώτης σας προτίμησης. Αλλά ακόμη και αν δεν είστε από αυτούς τους τυχερούς, μην ανησυχείτε! Αρκεί να υπάρχουν επιλογές. Αδιέξοδα δεν υπάρχουν! Μπορείτε να φτάσετε στον προορισμό σας από πολλά μονοπάτια, αρκεί να είναι τα σωστά. Αρκεί να έχετε στοχοπροσήλωση. Άλλωστε η εμπειρία έχει δείξει ότι πολλές φορές μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας αντιλαμβανόμαστε ότι η πρώτη μας επιλογή των 18 μας χρόνων δεν ήταν τελικά αυτό που μας ταίριαζε.
Αν λοιπόν τη Δευτέρα – για τους υποψηφίους αποφοίτους των ΓΕΛ – ή την Τρίτη – για τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ – ξεκινάτε τη συμμετοχή σας στις πανελλαδικές εξετάσεις, να θυμάστε ότι είναι σοβαρές και σημαντικές εξετάσεις αλλά δεν είναι οι μοναδικές. Στη ζωή μας δίνουμε κάθε μέρα εξετάσεις. Αν θεωρείτε ότι είναι ένας σημαντικός σταθμός στη ζωή μας, βεβαίως και είναι, αλλά δεν θα είναι ο μόνος. Αντιμετωπίστε τα θέματα με ηρεμία, με ψυχραιμία, με αυτοσυγκέντρωση. Και όλα θα πάνε καλά! Από καρδιάς, λοιπόν, ευχόμαστε «το καλύτερο δυνατόν». Γιατί ένα «καλό» αποτέλεσμα στο σήμερα μπορεί να είναι το «βέλτιστο» για το αύριο!
Η Διευθύντρια Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης
Κοσμίδου Μαριγούλα, B.A., B.Sc., M.A., M.Ed”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood