Με τραγούδι, χορό και θέατρο, αποχαιρέτισαν τη δύσκολη σχολική χρονιά και υποδέχτηκαν τις καλοκαιρινές διακοπές, μαθητές και εκπαιδευτικοί του Ειδικού Γυμνασίου-Λυκείου Κομοτηνής.

Αρχικά, μαθητές, μαθήτριες και καθηγητές παρουσίασαν ένα θεατρικό βασισμένο σε έναν μύθο που έγραψε μαθήτρια του σχολείου στο πλαίσιο του προγράμματος “Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής και Ανάγνωσης”.
Ακολούθησε συναυλία με ελληνικά και ξένα τραγούδια που έπαιξαν με κιθάρες και τραγούδησαν, καθηγητές και μαθητές.
“Λόγω των δύσκολων συνθηκών που βιώσαμε, αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε την φετινή σχολική χρονιά με μια γιορτή στον αύλειο χώρο του σχολείου μας”, σημειώνεται από τη Διεύθυνση και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου, που εύχονται σε όλους καλό καλοκαίρι.
Παράλληλα, εκφράζουν ευχαριστίες προς την Διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης Κοσμίδου Μαριγούλα και τον Σ.Ε.Ε. Ειδικής Αγωγής ΑΜ-Θ Φλωρίδη Θεόδωρο “που παραβρέθηκαν στην γιορτή μας”, το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Κομοτηνής “για τον δανεισμό μικροφωνικού εξοπλισμού”, το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ “Χαμόγελο” “για τα καλοκαιρινά δώρα στους μαθητές του σχολείου μας”, και τους γονείς των μαθητών-μαθητριών του σχολείου “για την συνεργασία τους αυτή την δύσκολη για όλους χρονιά”.