Στο 1ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής μετατρέπουν την ηλιακή ακτινοβολία σε ηλεκτρικό ρεύμα

Μαθητές και καθηγητές εργάζονται πάνω στις αρχές της Φωτοβολταϊκής Τεχνολογίας και κατασκευάζουν Ηλιακό Σταθμό Φόρτισης Ηλεκτρικής Ενέργειας.
196951279_1088890135275115_8736538148924625359_n

Ηλιακό σταθμό φόρτισης ηλεκτρικής ενέργειας, κατασκευάζουν μαθητές και καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής και συγκεκριμένα των τμημάτων Ηλεκτρονικών και Μηχανολόγων, δουλεύοντας πάνω στις αρχές της Φωτοβολταϊκής Τεχνολογίας.

Όπως λένε, “η εκμετάλλευση της ηλιακής ακτινοβολίας και η μετατροπή της σε ηλεκτρικό ρεύμα, είναι σήμερα δυνατή μέσω της Φωτοβολταϊκής Τεχνολογίας. Ζούμε σε μια εποχή που τα πάντα γύρω μας αλλάζουν. Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό έχει να κάνει με τον αυξανόμενο ρυθμό της τεχνολογίας, τις νέες εφευρέσεις, τις νέες επινοήσεις. Συνέπεια όλων αυτών είναι η αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο ο άνθρωπος σκέφτεται και πράττει. Έτσι ενεργεί με μεγαλύτερη αυτονομία, πιο γρήγορα, και με νέα θεμέλια αποδοτικότητας. Αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε και να μεταδώσουμε στο 1ο ΕΠΑΛ. Κομοτηνής”, τονίζουν οι υπεύθυνοι καθηγητές, και προσθέτουν: “Νοιώθουμε υπερήφανοι ακούγοντας τους μαθητές μας να λένε πως “αν ήξεραν στην Κομοτηνή τι γνώσεις παρέχει το σχολείο αυτό, όλοι οι Κομοτηναίοι θα είχαν γραφτεί σε κάποιο τμήμα του”.
Στο 1ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής μετατρέπουν την ηλιακή ακτινοβολία σε ηλεκτρικό ρεύμα Στο 1ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής μετατρέπουν την ηλιακή ακτινοβολία σε ηλεκτρικό ρεύμα Στο 1ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής μετατρέπουν την ηλιακή ακτινοβολία σε ηλεκτρικό ρεύμα Στο 1ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής μετατρέπουν την ηλιακή ακτινοβολία σε ηλεκτρικό ρεύμα
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood