[VID&PICS] Κατασκήνωσαν στο Υπουργείο Εργασίας οι υπό απόλυση εργαζόμενοι της ΒΦΛ Καβάλας!

"Η Κυβέρνηση να σταματήσει να εθελοτυφλεί και να παρέχει κάλυψη στον Λαυρεντιάδη - Σαν αντιπολίτευση ο κ. Χατζηδάκης μιλούσε για καραμπινάτο σκάνδαλο - Θα παραμείνουμε εδώ έως ότου υπάρξει η απαιτούμενη πολιτική παρέμβαση!".
lipasmata-1

Έξω από το Υπουργείο Εργασίας έχουν…κατασκηνώσει (!) οι 135 υπό απόλυση εργαζόμενοι της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων.

Ζητούν συνάντηση με τον Υπουργό Κωστή Χατζηδάκη και απαιτούν από την Κυβέρνηση “να σταματήσει να εθελοτυφλεί στην πρωτοφανή, αυθαίρετη και παράνομη εργοδοτική συμπεριφορά της ιδιοκτησίας Λαυρεντιάδη”

[VID&PICS] Κατασκήνωσαν στο Υπουργείο Εργασίας οι υπό απόλυση εργαζόμενοι της ΒΦΛ Καβάλας!

“Καταβάλλουμε – και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε – κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τους εργαζόμενους. Η γενική γραμματέας του υπουργείου έχει δει τους εργαζόμενους. Τους είδε και σήμερα και και αν χρειαστεί να συμβάλλω και εγώ για λύση θα είμαι στη διάθεσή τους, δήλωσε από τη μεριά του στη Βουλή ο κ. Χατζηδάκης.

[VID&PICS] Κατασκήνωσαν στο Υπουργείο Εργασίας οι υπό απόλυση εργαζόμενοι της ΒΦΛ Καβάλας!

  • Εργαζόμενοι: “Θα παραμείνουμε εδώ έως ότου υπάρξει η απαιτούμενη πολιτική παρέμβαση!”

Ωστόσο, οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν: Με τις ευλογίες του Υπουργείου Εργασίας ο Λαυρεντιάδης μας ξαναδιώχνει με ομαδική απόλυση 135 εργαζομένων. Χατζηδάκης-Στρατινάκη καλύπτουν πλήρως τον Λαυρεντιάδη σε σημείο που του παραχώρησαν αίθουσα του Υπουργείου για τη…διαβούλευση των ομαδικών απολύσεων! Ζητάμε να μας δεχτεί ο Υπουργός Εργασίας και να σταματήσει το Υπουργείο να καλύπτει τις πρακτικές του Λαυρεντιάδη. Σαν αντιπολίτευση ο κ. Χατζηδάκης μιλούσε για καραμπινάτο σκάνδαλο, για παρένθετες εταιρείες, για εταιρείες-φαντάσματα που συσσωρεύουν χρέος προς το Δημόσιο! Πλέον όμως παρέχουν πλήρη κάλυψη στον Λαυρεντιάδη!

[VID&PICS] Κατασκήνωσαν στο Υπουργείο Εργασίας οι υπό απόλυση εργαζόμενοι της ΒΦΛ Καβάλας!Λέμε εμφατικό ΟΧΙ στις εκδικητικές ομαδικές απολύσεις και στις καταχρηστικές πρακτικές της ELFE ιδιοκτησίας Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Λέμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην παράνομη εργολαβοποίηση της εταιρείας. ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στην απόπειρα τρομοκράτησης του Συνδικαλιστικού Κινήματος. Απαιτούμε από την Κυβέρνηση να σταματήσει να εθελοτυφλεί και επιτέλους να εγγυηθεί το Εργατικό Δίκαιο! Θα παραμείνουμε εδώ έως ότου υπάρξει η απαιτούμενη πολιτική παρέμβαση!“.

[VID&PICS] Κατασκήνωσαν στο Υπουργείο Εργασίας οι υπό απόλυση εργαζόμενοι της ΒΦΛ Καβάλας! [VID&PICS] Κατασκήνωσαν στο Υπουργείο Εργασίας οι υπό απόλυση εργαζόμενοι της ΒΦΛ Καβάλας! [VID&PICS] Κατασκήνωσαν στο Υπουργείο Εργασίας οι υπό απόλυση εργαζόμενοι της ΒΦΛ Καβάλας![VID&PICS] Κατασκήνωσαν στο Υπουργείο Εργασίας οι υπό απόλυση εργαζόμενοι της ΒΦΛ Καβάλας!φωτό: kavalanews.gr, kavalapoint.gr

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood