Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης και Δήμος Ιάσμου τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, υλοποιώντας δράση φύτευσης δεντρυλλίων και θάμνων στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Ιάσμου.

“Σήμερα ήταν μια υπέροχη ημέρα”, σχολίασε η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, Μαίρη Κοσμίδου, η οποία συνεχάρη “τη διευθύντρια του Γυμνασίου Ιάσμου κυρία Πατήρη, τους συναδέλφους και φυσικά τους μαθητές”, ενώ ευχαρίστησε τον δήμαρχο Μουμίν Οντέρ και το τμήμα πρασίνου του Δήμου. Ευχήθηκε, δε, τα φυτά “να ριζώσουν και να θεριέψουν δίνοντας σκιά, άρωμα και ομορφιά!”.

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν ανέφερε: “Πριν από 21 χρόνια στο Γυμνάσιο Ιάσμου ήμουν μαθητής με καθηγήτρια Γεωγραφίας την κ. Μαίρη Κοσμίδου. Σήμερα συναντηθήκαμε στον ίδιο χώρο και φυτέψαμε δέντρα, εγώ ως δήμαρχος, και η πολυαγαπημένη Μαίρη ως Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης. Νιώσαμε υπερήφανοι με τους λαμπρούς εκπροσώπους του μέλλοντος, μαθητές του Γυμνασίου Ιάσμου και την εξαίρετη Διευθύντρια του Γυμνασίου Ιάσμου, Κάκια Πατήρη, που οργάνωσαν την εκδήλωση”.

Φύτεψαν δέντρα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Ιάσμου Φύτεψαν δέντρα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Ιάσμου Φύτεψαν δέντρα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Ιάσμου Φύτεψαν δέντρα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Ιάσμου Φύτεψαν δέντρα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Ιάσμου Φύτεψαν δέντρα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Ιάσμου Φύτεψαν δέντρα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Ιάσμου Φύτεψαν δέντρα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Ιάσμου Φύτεψαν δέντρα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Ιάσμου Φύτεψαν δέντρα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Ιάσμου Φύτεψαν δέντρα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Ιάσμου Φύτεψαν δέντρα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Ιάσμου Φύτεψαν δέντρα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Ιάσμου Φύτεψαν δέντρα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Ιάσμου