Το “γούρι” του Μαργαρίτη Σχοινά από τη Θράκη

Ιδιαιτέρως θερμή ήταν η συνάντηση του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, με τον Βουλευτή Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ, στο πλαίσιο της παρουσίας του πρώτου στην Κομοτηνή.
DSC02353

Ιδιαιτέρως θερμή ήταν η συνάντηση του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, με τον Βουλευτή Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ, στο πλαίσιο της παρουσίας του πρώτου στην Κομοτηνή (δείτε εδώ και εδώ).

Ο κ. Σχοινάς θυμήθηκε και υπενθύμισε στους παριστάμενους οτι ο Ιλχάν Αχμέτ ήταν ο Θρακιώτης πολιτικός που τον είχε επισκεφθεί στις Βρυξέλλες (θυμηθείτε εδώ και εδώ), πριν ο ίδιος οριστεί από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη Επίτροπος της Ελλάδας στην Ε.Ε. και εν συνεχεία εκλεγεί Αντιπρόεδρος της Κομισιόν.

“Μου έφερε γούρι”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μ. Σχοινάς, που είχε και προσωπικό τετ α τετ με τον Ροδοπίτη Βουλευτή.

Το "γούρι" του Μαργαρίτη Σχοινά από τη Θράκη Το "γούρι" του Μαργαρίτη Σχοινά από τη Θράκη Το "γούρι" του Μαργαρίτη Σχοινά από τη Θράκη Το "γούρι" του Μαργαρίτη Σχοινά από τη Θράκη

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood