Αγαστή συνεργασία Ιλχάν Αχμέτ-Ντίνου Χαριτόπουλου

Ιλχάν Αχμέτ: "Προχωράμε μαζί με τις τοπικές κοινωνίες για να προσδώσουμε προστιθέμενη αξία και αίγλη, ακόμα και σε περιοχές που έχουν δεχθεί πολλαπλά αναπτυξιακά ρήγματα στα χρόνια της κρίσης, όπως είναι η περίπτωση του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών".
194425088_836719280587223_5193829215248015726_n

Τον δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών Ντίνο Χαριτόπουλο επισκέφθηκε ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ. Οι δύο άνδρες είχαν μια πολύ γόνιμη συνάντηση για σειρά θεμάτων.

Ο Ιλχάν Αχμέτ μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε:

“Επισκέφθηκα σήμερα τον δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών, τον φίλο Ντίνο Χαριτόπουλο, και είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συνεργασία για όλα τα ζητήματα που απασχολούν σήμερα τον μεγάλο αυτό και ιστορικό Δήμο της Ροδόπης.

Με χαρά άκουσα την προοπτική αξιοποίησης του φράγματος Ιασίου ενόψει της ολοκλήρωσης του έργου για την ύδρευση και την άρδευση της ευρύτερης περιοχής, ενώ επίσης θετικό είναι το γεγονός ότι προχωρούν οι αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών του Ιανουαρίου 2021. Σε ό,τι αφορά τις αποζημιώσεις πληγέντων από την θεομηνία στις 10 Ιουλίου 2019 και το σύννομο του νέου διευρυμένου καταλογισμού, θα αναλάβω νέα κοινοβουλευτική πρωτοβουλία προκειμένου να αποδοθούν από το υπουργείο Εσωτερικών οι δίκαιες αποζημιώσεις προς όλους τους πληγέντες.

Είμαστε σε αγαστή συνεργασία με τον δήμαρχο και για το θέμα της δημιουργίας αναμονής στην διανομή του φυσικού αερίου στο ύψος των Σαπών προκειμένου να συνδεθεί το ΒΙΟΠΑ Σαπών με την παροχή φυσικού αερίου.

Αγαστή συνεργασία Ιλχάν Αχμέτ-Ντίνου ΧαριτόπουλουΙδιαίτερη συζήτηση έγινε, τέλος, για την ανάπτυξη της παραλιακής ζώνης της Μαρώνειας και των δυνατοτήτων που υπάρχουν για να προσελκύσει τουριστική κίνηση, μετά την δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Με ικανοποίηση διαπίστωσα και την εξέλιξη των έργων στο δημοτικό κατάστημα Σαπών που θα προσδώσουν μια μεγαλύτερη λειτουργικότητα στον συγκεκριμένο χώρο και θα συμβάλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, ένα έργο που συμβαδίζει με τις ανάγκες της εποχής.

Σε κάθε περίπτωση προχωράμε μαζί με τις τοπικές κοινωνίες για να προσδώσουμε προστιθέμενη αξία και αίγλη, ακόμα και σε περιοχές που έχουν δεχθεί πολλαπλά αναπτυξιακά ρήγματα στα χρόνια της κρίσης, όπως είναι η περίπτωση του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών”.

 

Αγαστή συνεργασία Ιλχάν Αχμέτ-Ντίνου Χαριτόπουλου

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood