Μόνιμη αποκατάσταση της αγγειακής στυτικής δυσλειτουργίας, με κρουστικά κύματα

Τα κρουστικά κύματα, που εφαρμόζονται με το πρωτοποριακό σύστημα ED–1000, αποτελούν μια επαναστατική μέθοδο για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας αγγειακής αιτιολογίας.
Screenshot_1632

Η απάντηση στην αντιμετώπιση της λεγόμενης αγγειακής στυτικής δυσλειτουργίας, ακούει στο όνομα κρουστικά κύματα.

Τα κρουστικά κύματα είναι μια θεραπεία η οποία εφαρμόζεται από το 2005 κατά της ισχαιμίας του μυοκαρδίου, με σκοπό την αγγειογένεση, δηλαδή την ανάπτυξη νέων αγγειακών κλάδων.

Οι καρδιολόγοι ήταν εκείνοι που αρχικά παρατήρησαν ότι τα κρουστικά κύματα μπορούν να δημιουργούν ένα νέο δίκτυο αγγείων στην καρδιά, το οποίο βοηθά στην αύξηση της ροής του αίματος και στην αναστροφή της ισχαιμίας του μυοκαρδίου.

Τα τελευταία χρόνια η εφαρμογή της μεθόδου έχει γίνει ευρεία, καθώς όλο και περισσότεροι ασθενείς ωφελούνται από τα αποτελέσματά της, και αφήνουν πίσω τους τα προβλήματα στην επίτευξη και στη διατήρηση της στύσης, που τους έκαναν να αισθάνονται απόμαχοι του σεξ, και τελικά απόμαχοι της ίδιας της ζωής…

Τα κρουστικά κύματα, που εφαρμόζονται με το πρωτοποριακό σύστημα ED–1000, αποτελούν μια επαναστατική μέθοδο για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας αγγειακής αιτιολογίας.

Η μέθοδος εφαρμόζεται στο ιατρείο. Είναι απλή, μη επεμβατική, δεν
απαιτεί αναισθησία, είναι ανώδυνη και χωρίς παρενέργειες.

Μόνιμη αποκατάσταση της αγγειακής στυτικής δυσλειτουργίας, με κρουστικά κύματαΤο πιο σημαντικό απ’ όλα, όμως, είναι ότι μπορεί να αποτελέσει μόνιμη λύση για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας.

Είναι πλέον επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι η χρήση των κρουστικών κυμάτων σε συγκεκριμένα σημεία του πέους ενεργοποιεί μηχανισμούς αγγειογένεσης με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ροής του αίματος στο όργανο. Η δημιουργία νέων αγγειακών κλάδων βελτιώνει σταδιακά και τη λειτουργία της στύσης σε ασθενείς με αγγειακού τύπου στυτική δυσλειτουργία.

Μέχρι πρόσφατα για την αντιμετώπιση της αγγειακής στυτικής
δυσλειτουργίας υπήρχαν οι εξής επιλογές:

  • Φάρμακα που λαμβάνονται από το στόμα και αυξάνουν παροδικά την αιμάτωση του πέους, με την προϋπόθεση όμως ότι έχει προηγηθεί σεξουαλικό ερέθισμα και υπάρχει ερωτική επιθυμία.
  • Η χρήση ενδoπεϊκών ενέσεων που γίνονται 15 λεπτά πριν από τη σεξουαλική επαφή και η δράση τους διαρκεί περίπου ώρα.
  • Χειρουργικές θεραπείες σε σοβαρές περιπτώσεις.

Το πρόβλημα, ωστόσο, με τα φάρμακα ή με τις ενέσεις, είναι ότι η θεραπεία είναι συμπτωματική και όχι μόνιμη. Δηλαδή ο ασθενής λαμβάνει ένα χάπι ή κάνει μία ένεση προκειμένου να έχει σεξουαλική επαφή σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή και όχι για πάντα. Η θεραπεία με τα κρουστικά κύματα δίνει μόνιμα αποτελέσματα.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood