Αιτήματα Γκαράνη προς ΕΤΑΔ με στόχο την αναβάθμιση και αξιοποίηση των Μπάνγκαλοους και της παραλίας Ιουλίας Φαναρίου

Μετά από πρωτοβουλία του, ο Δήμαρχος Κομοτηνής είχε τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίου, Αντώνη Μπέζα, ο οποίος εμφανίστηκε θετικός στις προτάσεις που δέχτηκε.
ΓΚΑΡΑΝΗΣ ΜΠΕΖΑΣ

Μετά από πρωτοβουλία του, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης είχε σήμερα τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίου, Αντώνη Μπέζα, με θέμα την αξιοποίηση παραλιακών εκτάσεων ιδιοκτησίας της ΕΤΑΔ που βρίσκονται στον Δήμο Κομοτηνής.

Παραχώρηση παραλίας “Ιουλίας” Φαναρίου

Ο Δήμαρχος έθεσε το ζήτημα της αξιοποίησης της παραλίας “Ιουλίας” Φαναρίου, που έχει δημοπρατηθεί αρκετές φορές από την ΕΤΑΔ αλλά ο διαγωνισμός αποβαίνει άγονος. Ο Γιάννης Γκαράνης, ζήτησε την παραχώρηση της έκτασης στον Δήμο Κομοτηνής, με σκοπό αυτός να προχωρήσει στην αξιοποίησή της.

Αιτήματα Γκαράνη προς ΕΤΑΔ με στόχο την αναβάθμιση και αξιοποίηση των Μπάνγκαλοους και της παραλίας Ιουλίας ΦαναρίουΑναμόρφωση όρων παραχώρησης των μπάνγκαλοους Φαναρίου

Επίσης, έθεσε το αίτημα της αξιοποίησης των μπάνγκαλοους του Κάμπινγκ Φαναρίου, τα οποία παραχωρήθηκαν το 2003 στον τότε Δήμο Αιγείρου για περίοδο τριάντα ετών με συγκεκριμένους όρους. Ο Δήμαρχος ζήτησε μετατροπή της σύμβασης με νέους όρους που θα επιτρέπουν στον Δήμο Κομοτηνής να προχωρήσει στον εκσυγχρονισμό και στην αναμόρφωσή τους μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος, ώστε να είναι λειτουργικότερα και ελκυστικότερα.

Αιτήματα Γκαράνη προς ΕΤΑΔ με στόχο την αναβάθμιση και αξιοποίηση των Μπάνγκαλοους και της παραλίας Ιουλίας ΦαναρίουΙκανοποιημένος ο Γ. Γκαράνης

Μετά το πέρας της επικοινωνίας του με τον κ. Μπέζα, ο Δήμαρχος Κομοτηνής εξέφρασε την ικανοποίησή του, καθώς ο Πρόεδρος της ΕΤΑΔ εμφανίστηκε θετικός απέναντι στις δύο προτάσεις που του έθεσε. Οι προτάσεις σε εύθετο χρόνο θα κατατεθούν και γραπτώς στην ΕΤΑΔ. Εξάλλου, συμφωνήθηκε μια δια ζώσης συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ, Στέφανο-Διονύση Βλαστό. Ο Γ. Γκαράνης δήλωσε: «Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι η αξιοποίηση της παραλιακής ζώνης. Ο Δήμος Κομοτηνής καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ενταχθεί στον τουριστικό χάρτη της χώρας και ταυτόχρονα να επιμηκύνει την τουριστική σεζόν. Κύρια στόχευσή του παραμένει η στήριξη των επαγγελματιών που ασχολούνται άμεσα με τον τουρισμό, αλλά και όσων αναπτύσσουν επαγγελματικές δραστηριότητες που συνδέονται έμμεσα με αυτόν, σε τομείς που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων από την παραγωγή και τη διατροφή μέχρι τις μεταφορές».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood