Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στηρίζει τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση 129 επιχειρήσεων με 31,9 εκ. €

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου, και μέσω του ΕΣΠΑ ΑΜ-Θ.
rpt

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου, 129 σημαντικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας στους τομείς της αγροδιατροφής, του τουρισμού, των πλαστικών, των μεταλλικών υλικών, του μαρμάρου, των υφασμάτων, των κατασκευών, του χονδρικού εμπορίου, της ξυλείας, του μηχανολογικού εξοπλισμού, κ.ά., ενισχύονται με πόρους 31,9 εκατομμυρίων ευρώ από το ΕΣΠΑ ΑΜ-Θ, προκειμένου να αναβαθμίσουν τις υποδομές τους.

Στόχος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και σε αυτήν την περίπτωση είναι να στηρίξει έμπρακτα τις επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στην παρούσα οικονομική συγκυρία.

Με την εν λόγω χρηματοδότηση η Περιφέρεια ΑΜ-Θ ενισχύει τις επιχειρήσεις στα σχέδιά τους να εκσυγχρονίσουν τις υποδομές τους και να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, ώστε να γίνουν ακόμη πιο ανταγωνιστικές και να βελτιώσουν περεταίρω τη θέση τους στην αγορά.

Οι επιχειρήσεις που θα χρηματοδοτηθούν δραστηριοποιούνται κατά κύριο λόγο σε τομείς τους οποίους η Περιφερειακή Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) έχει κρίνει ότι θα πρέπει να ενισχυθούν σε προτεραιότητα.

Αν στους πόρους που διαθέτει η Περιφέρεια προστεθούν και τα ιδιωτικά κεφάλαια που θα επενδύσουν οι ίδιες οι ωφελούμενες επιχειρήσεις, το ύψος των συνολικών επενδύσεων που θα πραγματοποιηθούν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ξεπερνά τα 60,9 εκατομμύρια ευρώ.

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στηρίζει τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση 129 επιχειρήσεων με 31,9 εκ. €Με αφορμή την υπογραφή της απόφασης για τη χρηματοδότηση, ο κ. Μέτιος επισκέφθηκε το οινοποιείο “Βιβλία Χώρα” στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, μαζί με τον οικείο Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Κωστή Σιμιτσή και τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Αλέξη Πολίτη. Ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν για τα σχέδια αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του οινοποιείου, από τον έναν εκ των δύο ιδρυτών της επιχείρησης, Βασίλη Τσακτσαρλή.

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στηρίζει τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση 129 επιχειρήσεων με 31,9 εκ. € Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στηρίζει τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση 129 επιχειρήσεων με 31,9 εκ. € Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στηρίζει τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση 129 επιχειρήσεων με 31,9 εκ. € Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στηρίζει τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση 129 επιχειρήσεων με 31,9 εκ. € Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στηρίζει τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση 129 επιχειρήσεων με 31,9 εκ. €

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood