Κίνητρα για υπηρέτηση δημοσίων υπαλλήλων στη Ροδόπη ζήτησε ο Ν. Τσαλικίδης από τον Μ. Βορίδη

Η ενίσχυση της στελέχωσης των Υπηρεσιών - κυρίως των Τεχνικών - της Π.Ε. Ροδόπης, βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Ν. Τσαλικίδη με τον Υπουργό Εσωτερικών Μ. Βορίδη.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΕΣ

Σε θεσμικά θέματα που αφορούν στην αποτελεσματική λειτουργία των δευτεροβάθμιων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με έμφαση στην ενίσχυση της στελέχωσης των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, επικεντρώθηκε η συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Κατά τη συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ενημέρωσε τον Υπουργό για την αναγκαιότητα ενδυνάμωσης των Τεχνικών κυρίως Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, με ενίσχυση του προσωπικού και στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την επίτευξη της βιώσιμης ανάπτυξης.

Ο κ. Τσαλικίδης πρότεινε την παροχή κινήτρων στο ήδη υπάρχον προσωπικό που υπηρετεί στον δημόσιο τομέα, ώστε να επιλέξει την Π.Ε. Ροδόπης για την εργασιακή του απασχόληση.

Αναφερόμενος στη στελέχωση των περιφερειακών υπηρεσιών, ο Υπουργός Εσωτερικών προανήγγειλε προσλήψεις για την πλήρωση θέσεων, τουλάχιστον σε κρίσιμες ειδικότητες και κλάδους στους ΟΤΑ β’ βαθμού, έπειτα και από την υποβολή εισηγήσεων εκ μέρους των Περιφερειών που ξεκινά τον Σεπτέμβριο. Παράλληλα, όπως τόνισε, θα προχωρήσει η μεταβίβαση οικονομικών πόρων για την επίλυση λειτουργικών αναγκών και διαχείρισης προσωπικού στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

Κίνητρα για υπηρέτηση δημοσίων υπαλλήλων στη Ροδόπη ζήτησε ο Ν. Τσαλικίδης από τον Μ. Βορίδη

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood