Επιτυχημένη επέμβαση εγκεφάλου πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Υπό τον Διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Καθηγητή Θεοδόση Μπιρμπίλη.
ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Επέμβαση εγκεφάλου πραγματοποιήθηκε στο “Σισμανόγλειο” Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, υπό τον Διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Καθηγητή Θεοδόση Μπιρμπίλη.

Η αντικειμενική αδυναμία διακομιδής του ασθενούς στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, οδήγησε στην απόφαση η αναγκαία επέμβαση να γίνει στο νοσοκομείο της Κομοτηνής.

Το χειρουργείο στέφθηκε από επιτυχία, και ο κ. Μπιρμπίλης τονίζοντας οτι “στη Θράκη εκ του αποτελέσματος φαίνεται να τα καταφέρνουμε περίφημα”, ευχαρίστησε “τους συναδέλφους και το νοσηλευτικό προσωπικό του χειρουργείου και της ΜΕΘ του Γ.Ν. Κομοτηνής, για την άψογη συνεργασία”, καθώς και τις διοικήσεις των δύο νοσοκομειακών ιδρυμάτων “για τον συντονισμό των κινήσεων”, και πρόσθεσε: “Με συνδυασμένη προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία επέμβαση εγκεφάλου στο “Σισμανόγλειο” Γ.Ν. Κομοτηνής. Οι συνθήκες λόγω covid-19, απαιτούν πολλές φορές ευελιξία για την αντιμετώπιση ιδιαίτερων περιπτώσεων”.

Από την πλευρά της η διοικήτρια του νοσοκομείου Κομοτηνής Μάγδα Γιαμουστάρη απηύθυνε στον κ. Μπιρμπίλη το μήνυμα: “Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη συνεισφορά και συνεργασία σας! Να είστε πάντα καλά! Θερμά συγχαρητήρια για το έργο σας!”.
Επιτυχημένη επέμβαση εγκεφάλου πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής Επιτυχημένη επέμβαση εγκεφάλου πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής Επιτυχημένη επέμβαση εγκεφάλου πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής Επιτυχημένη επέμβαση εγκεφάλου πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής Επιτυχημένη επέμβαση εγκεφάλου πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής Επιτυχημένη επέμβαση εγκεφάλου πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής Επιτυχημένη επέμβαση εγκεφάλου πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής Επιτυχημένη επέμβαση εγκεφάλου πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής Επιτυχημένη επέμβαση εγκεφάλου πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood