Η περιβαλλοντική ομάδα της grO2be επανέρχεται στην δράση μετά από τις δυσκολίες της πανδημίας. Μαζί της, εθελοντές/ριες, σύλλογοι, ομάδες και επιχειρήσεις που αναζητούν μια λιγότερο ρυπαρή καθημερινότητα. Έτσι, ξεκινάνε δράσεις ανοιχτές στο κοινό για τέσσερις μέρες στον Νομό Ροδόπης.

Συγκεκριμένα:

  • Παρασκευή 28 Μαΐου στις 18:00 στη Νυμφαία με σημείο συνάντησης το παρατηρητήριο (όσοι/ες δηλώσουν συμμετοχή θα ενημερωθούν για την μεταφορά τους με την βοήθεια του Dimokriteio Travel).
  • Σάββατο 29 Μαΐου στις 18:00 στο κέντρο της πόλης με σημείο συνάντησης το καφέ Bakkal.
  • Κυριακή 30 Μαΐου στις 10:00 στην παραλία Αλκυώνας.
  • Δευτέρα 31 Μαΐου στις 18:00 στην έξοδο της Κομοτηνής από την οδό Υψηλάντου με σημείο συνάντησης το τσιπουράδικο “Θ’com.

Μαζί με την ομάδα και τους εθελοντές της grO2be θα είναι και η Οικολογική Ομάδα Κομοτηνής, το θεατρικό εργαστήρι «Επί Σκηνής», ο Αθλητικός Σύλλογος Ying Yang, η Σχολή Χορού Let’s Dance, ο Σύλλογος Κρυονερίου και οι Σύλλογοι αναπήρων ατόμων με κινητική βλάβη “Περπατώ” και “Ηρόδικος” (αθλητικός σύλλογος αναπήρων ατόμων).

Κάθε μέρα της δράσης υποστηρίζεται από την ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, το Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο και το καφέ Bakkal.

Όσοι και όσες δηλώσουν συμμετοχή στον σύνδεσμο grO2be, θα έχουν καφέ από το Bakkal και σάντουιτς από την ομάδα της grO2be.

79cc73a0 waste hunt 2