Χαρίτου: “Η Νυμφαία καθρέφτης της αποτυχίας της κυβέρνησης στον σχεδιασμό για το άνοιγμα του τουρισμού”

Το σημείο ελέγχου του ΕΟΔΥ στον συνοριακό σταθμό Νυμφαίας Κομοτηνής, επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου.
Βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Συνοριακός Σταθμός Νυμφαίας (2)

Το σημείο ελέγχου του ΕΟΔΥ στον συνοριακό σταθμό Νυμφαίας Κομοτηνής, επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου, και ενημερώθηκε από τον αστυνομικό διευθυντή Ροδόπης Μιχάλη Σεβδυνίδη και την Πολιτική Προστασία για την εξέλιξη των εργασιών στο σημείο όπου διενεργούνται οι έλεγχοι του ΕΟΔΥ για όσους εισέρχονται στην χώρα μας, ενώ συνομίλησε και με το προσωπικό του ΕΟΔΥ για την πραγματοποίηση των υγειονομικών ελέγχων.

“Η επαναλειτουργία του συνοριακού σταθμού Νυμφαίας αποτελεί ένα πρώτο βήμα, όμως χρειάζεται να γίνουν πολλά περισσότερα”, τόνισε ο κ. Χαρίτου, για να προσθέσει: “Υπάρχουν πολλά επείγοντα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν από την κυβέρνηση, όπως η ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων, η αύξηση με προσωπικό των κλιμακίων του ΕΟΔΥ και του αστυνομικού προσωπικού, ώστε να μπορέσει ο Σταθμός να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες του μεγάλου αριθμού επισκεπτών το επόμενο χρονικό διάστημα”.

Χαρίτου: "Η Νυμφαία καθρέφτης της αποτυχίας της κυβέρνησης στον σχεδιασμό για το άνοιγμα του τουρισμού"Κατά τον κ. Χαρίτου “ο συνοριακός σταθμός Νυμφαίας είναι ο καθρέφτης αποτυχίας της κυβέρνησης στον σχεδιασμό της για το άνοιγμα του τουρισμού στην χώρα. Παρά το γεγονός ότι διαβεβαίωνε σε όλους τους τόνους ότι η χώρα θα είναι έτοιμη για τον τουρισμό στις 15 Μαΐου και ο υπουργός Τουρισμού δήλωνε ότι φέτος θα λειτουργήσει κανονικά η Νυμφαία, με μία σκληρή απόφαση έκλεισαν τη Νυμφαία αφού δεν είχαν μεριμνήσει έγκαιρα για την δημιουργία υποδομών, τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό και τη στελέχωση του ΕΟΔΥ, απαραίτητες προϋποθέσεις για το άνοιγμα και τη λειτουργία του συνοριακού σταθμού.

Χαρίτου: "Η Νυμφαία καθρέφτης της αποτυχίας της κυβέρνησης στον σχεδιασμό για το άνοιγμα του τουρισμού"Παρά τις επανειλημμένες υποδείξεις και παρεμβάσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ της Περιφέρειας στη Βουλή, με δεδομένο το περσινό φιάσκο στη Νυμφαία, η κυβέρνηση δεν έλαβε εγκαίρως όλα τα απαραίτητα μέτρα για να ανοίξει ο συνοριακός σταθμός Νυμφαίας το φετινό, ιδιαίτερα κρίσιμο, καλοκαίρι για τον τουρισμό της περιοχής. Με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο εσπευσμένο και με προχειρότητα άνοιγμα της Νυμφαίας, όπου οι εργασίες βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη”.

Ο κ. Χαρίτου κατέληξε υπογραμμίζοντας: “Χρειάζεται να υπάρξει έγκαιρα σχεδιασμός και παρεμβάσεις από πλευράς της κυβέρνησης για την δημιουργία ολοκληρωμένων υποδομών που θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες λειτουργίας ενός συνοριακού σημείου στην χώρα, όπως η Νυμφαία, που αποτελεί τα τελευταία χρόνια μία πύλη εισόδου με διαρκώς αυξανόμενη δυναμική στον οδικό τουρισμό για την περιοχή, αλλά και την χώρα”.

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood