Το Εμβολιαστικό Κέντρο Φιλλύρας του Δήμου Αρριανών, επισκέφθηκε σήμερα, πρώτη μέρα λειτουργίας του, ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χαρίτου, και ενημερώθηκε σχετικώς από τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την προσπάθεια που καταβάλλουν ώστε να προχωρήσουν με ταχύτερο ρυθμό οι εμβολιασμοί στην περιοχή.

Ευχαριστώντας το υγειονομικό προσωπικό ο κ. Χαρίτου για το έργο τους και για την ενημέρωση που του παρείχαν, μεταξύ άλλων τόνισε: “Είχα ζητήσει με παρέμβασή μου στη Βουλή έγκαιρα να υπάρξει σχεδιασμός για τη δημιουργία νέων Εμβολιαστικών Κέντρων ή νέων Γραμμών Εμβολιασμού στην Π.Ε. Ροδόπης και ειδικότερα στον Δήμο Αρριανών, τον μοναδικό Δήμο όπου δεν λειτουργούσε κανένα Εμβολιαστικό Κέντρο μέχρι σήμερα, γεγονός που θα συνέβαλε στην αύξηση του ρυθμού των εμβολιασμών στην περιοχή, αφού βρισκόμαστε χαμηλά στην κατάσταση του εμβολιαστικού χάρτη της χώρας.

[VID] Στο Εμβολιαστικό Κέντρο Φιλύρας ο Δημ Χαρίτου: «Να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες σε υγειονομικό προσωπικό»Το σημαντικό αυτό πρώτο βήμα έγινε παρά τις ελλείψεις και τα προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία του Εμβολιαστικού Κέντρου Φιλλύρας, προβλήματα τα οποία είχα την ευκαιρία να συζητήσω με το υγειονομικό προσωπικό και να ακούσω με προσοχή τις προτάσεις που κατέθεσαν.

[VID] Στο Εμβολιαστικό Κέντρο Φιλύρας ο Δημ Χαρίτου: «Να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες σε υγειονομικό προσωπικό»Ενημερώθηκα από το ιατρικό προσωπικό και τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης για τις νέες δυσκολίες που δημιουργούνται στην αντιμετώπιση και κάλυψη των άλλων υγειονομικών αναγκών, που εξυπηρετούσε το Περιφερειακό Ιατρείο Φιλλύρας. Για αυτό θα χρειαστεί να αναληφθούν πρωτοβουλίες ώστε να στελεχωθεί περαιτέρω με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες λειτουργίας του ως Εμβολιαστικό Κέντρο και ως Περιφερειακό Ιατρείο”.

[VID] Στο Εμβολιαστικό Κέντρο Φιλύρας ο Δημ Χαρίτου: «Να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες σε υγειονομικό προσωπικό»