Παρέμβαση Ιλχάν Αχμέτ για την υπολειτουργία των Περιφερειακών Ιατρείων σε Αρριανά-Φιλλύρα

Ιλχάν Αχμέτ: "Δίνουν εμβολιαστικό κέντρο, αναστέλλουν, όμως, την πρωτοβάθμια περίθαλψη στον δήμο Αρριανών!"   
ΙΛΧΑΝ ΟΚ

Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια κατέθεσε ο Βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ, καθώς μετά την ανακοίνωση για λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου στο Περιφερειακό Ιατρείο Φιλλύρας, διακόπτεται η εξυπηρέτηση του κοινού, τόσο στο ίδιο, όσο και μερικώς στο Περιφερειακό Ιατρείο Αρριανών, το οποίο θα λειτουργεί μόνο για μία φορά την εβδομάδα.

“Με άλλα λόγια, δίνεται εμβολιαστικό κέντρο, και αναστέλλεται ταυτόχρονα η παροχή πρωτοβάθμιας κάλυψης υπηρεσιών υγείας για τον Δήμο Αρριανών!”, σχολιάζει έντονα διαμαρτυρόμενος ο Βουλευτής, και προσθέτει: “Οι δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας αποτελούν σημαντικότατο πυλώνα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, και η λειτουργία τους είναι απαραίτητη και αναγκαία για κάθε πολίτης της χώρας”.

Τούτων δοθέντων, ο Βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ καλεί τον Υπουργό να προβεί στις άμεσες αναγκαίες ενέργειες “προς αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας των πρωτοβάθμιων δομών υγείας σε έναν πολύ ευαίσθητο, ημιορεινό και απομακρυσμένο Δήμο της Π.Ε. Ροδόπης, που είναι ο Δήμος Αρριανών”.

Εξάλλου, σήμερα Δευτέρα 25/5 ο Υπουργός Υγείας θα απαντήσει στην Ολομέλεια της Βουλής σε επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, για τη λειτουργία Εμβολιαστικών Κέντρων στον Δήμο Αρριανών.

Παρέμβαση Ιλχάν Αχμέτ για την υπολειτουργία των Περιφερειακών Ιατρείων σε Αρριανά-Φιλλύρα

Η Κοινοβουλευτική Αναφορά του Ιλχάν Αχμέτ

“Κύριε Υπουργέ. Σας διαβιβάζω επιστολή του δημάρχου Αρριανών της Π.Ε. Ροδόπης, σύμφωνα  με την οποία με έκπληξη διαπιστώνεται ότι με την λειτουργία του νέου εμβολιαστικού κέντρου στο Περιφερειακό Ιατρεία Φιλλύρας, θα διακοπεί η εξυπηρέτηση του κοινού τόσο στο ίδιο το ιατρείο όσο μερικώς και στο Περιφερειακό Ιατρείο Αρριανών, το οποίο θα λειτουργεί μόνο για μια ημέρα την εβδομάδα. Οι δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας αποτελούν σημαντικότατο πυλώνα για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και η λειτουργία τους είναι απαραίτητη και αναγκαία για κάθε πολίτης της χώρας. Προς τούτο, παρακαλώ για τις άμεσες ενέργειές σας προς αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας των πρωτοβάθμιων δομών υγείας σε έναν πολύ ευαίσθητο, ημιορεινό και απομακρυσμένο δήμο της Π.Ε. Ροδόπης, όπως είναι ο δήμος Αρριανών. Ο αναφέρων βουλευτής, Ιλχάν Αχμέτ”.

Η σχετική επιστολή του Δημάρχου Αρριανών Αμέτ Ριτβάν

Παρέμβαση Ιλχάν Αχμέτ για την υπολειτουργία των Περιφερειακών Ιατρείων σε Αρριανά-Φιλλύρα

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood