Γυναικεία παντελόνια: Τρία tips για να επιλέξετε τα σωστά!

Πώς να επιλέξετε το γυναικείο παντελόνι σας!
Screenshot_1596

Για αρκετές γυναίκες τα ψώνια είναι μια διαδικασία που τους προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση. Κάνοντας τα ψώνια τους διασκεδάζουν και παράλληλα χαλαρώνουν.

Ωστόσο, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορεί να σας δυσκολεύουν και να σας απογοητεύουν. Όπως, για παράδειγμα, το να υπάρχουν άπειρα γυναικεία παντελόνια εκεί έξω και εσείς να μη βρίσκετε αυτό το ένα που θα σας κολακεύει και που παράλληλα θα είναι αρκετά άνετο και θα ταιριάζει με πολλά tops.

Αλλά αυτή η αναζήτηση δεν χρειάζεται να είναι τόσο περίπλοκη. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να έχετε κατά νου την επόμενη φορά που θα βγείτε για τα ψώνια σας.

Γυναικεία παντελόνια: Τρία tips για να επιλέξετε τα σωστά!Πώς να επιλέξετε το παντελόνι σας

  1. Δώστε βάση στο υλικό

Είναι σημαντικό να προσπαθείτε να επιλέγετε γυναικεία παντελόνια τα οποία θα είναι ανθεκτικά και θα μπορείτε να τα ευχαριστηθείτε για πολύ καιρό. Σκεφτείτε πως θα τα φοράτε αρκετά συχνά, και αντίστοιχα, θα τα πλένετε αρκετές φορές μέσα σε έναν μήνα. Παράλληλα πρέπει να κάνετε την επιλογή σας και με βάση την εκάστοτε εποχή. Αν για παράδειγμα θέλετε να φοράτε το καινούριο σας παντελόνι το καλοκαίρι, τότε ίσως θα ήταν καλή ιδέα να αποφύγετε το denim, το οποίο αν και είναι ανθεκτικό, θα σας ζεσταίνει πολύ. Το βαμβάκι και το λινό είναι καλύτερες επιλογές σε αυτήν την περίπτωση.

  1. Μην κοιτάτε μόνο το μέγεθος

Δεν υπάρχει λόγος να περιορίζετε τις επιλογές σας μόνο στο νούμερό σας. Τι σημαίνει αυτό; Αν βρείτε ένα τέλειο παντελόνι που απλά λατρεύετε και θέλετε να το αποκτήσετε οπωσδήποτε αλλά είναι δύο νούμερα πάνω ή κάτω από αυτό που φοράτε συνήθως, μην το αφήσετε! Μπορεί η συγκεκριμένη γραμμή να μην ανταποκρίνεται στο δικό σας νούμερο, αλλά στην πραγματικότητα το λίγο μεγαλύτερο ή μικρότερο να σας κολακεύει πολύ! Εξάλλου, καμιά φορά τα νούμερα δεν ανταποκρίνονται στο πραγματικό μέγεθος του ρούχου. Επομένως, να γνωρίζετε τις αναλογίες του σώματός σας, αλλά μη μένετε μόνο σε αυτές.

  1. Ο σωματότυπός σας έχει σημασία

Ο σωματότυπός σας είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βάση. Κι αυτό, διότι το παντελόνι που θα επιλέξετε πρέπει κατ’ αρχάς να σας κολακεύει. Αν για παράδειγμα έχετε τον σωματότυπο που είναι γνωστός ως «αχλάδι», τότε τα ψηλόμεσα τζιν και παντελόνια ίσως να μην είναι τόσο καλή ιδέα. Μπορείτε ωστόσο να επιλέξετε wide leg παντελόνια, ώστε να δημιουργήσετε ισορροπία στο σχήμα σας.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να επιλέγετε ρούχα με τα οποία αισθάνεστε άνετα. Ρούχα που θα αντιπροσωπεύουν το στυλ σας και θα σας κολακεύουν.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood