Στο…κλαμπ των παντρεμένων ανήκει από χθες, ο δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής Χασάν Χασάν.

Την…εισδοχή του, έχοντας στο πλευρό του την εκλεκτή της καρδιάς του Πινάρ Μεμέτ, κατά την πράξη του πολιτικού γάμου τους που έλαβε χώρα στο δημαρχείο, υπέγραψε ο δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης.

Ο Χασάν Χασάν παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Πινάρ ΜεμέτΩς μάρτυρες του ευτυχούς γεγονότος για το νέο ζευγάρι, παραστάθηκαν, ο φαρμακοποιός Χουσεΐν Ερτζάν, και ο οικονομολόγος, στέλεχος της Κοινοπραξίας Καπνοπαραγωγών Θράκης, Εσάτ Γιουκσέλ.

Ο Χασάν Χασάν παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Πινάρ ΜεμέτΣτους νεόνυμφους ο δήμαρχος ευχήθηκε βίο ανθόσπαρτο με υγεία και εκπλήρωση όλων των ονείρων τους.

Ο γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Κομοτηνής, Χασάν Χασάν, είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος-Μηχανικός του ΤΕΙ Καβάλας, με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην «Περιβαλλοντική Μηχανική και Επιστήμη» από το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος Ξάνθης του ΔΠΘ, και στέλεχος της Ad Strategy. Η σύζυγός του, Πινάρ Μεμέτ, είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ.

Το inkomotini.news εύχεται στο ταιριαστό και όμορφο ζευγάρι να ζήσει με υγεία και ευτυχισμένο, και όπως ονειρεύεται όλη τη ζωή του!

Χασάν και Πινάρ, συγχαρητήρια!

Ο Χασάν Χασάν παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Πινάρ Μεμέτ

Ο Χασάν Χασάν παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Πινάρ Μεμέτ Ο Χασάν Χασάν παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Πινάρ ΜεμέτΟ Χασάν Χασάν παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Πινάρ Μεμέτ