Εν όψει της νέας πολιτικής παρέμβασης του Ιλχάν Αχμέτ, με ερώτηση στη Βουλή για την επαναλειτουργία του εργοστασίου της Shelman στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής, μέσω χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης, οι πρώην εργαζόμενοι της μονάδας ευχαριστούν δημοσίως τον Βουλευτή Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ.

  • Θυμηθείτε ακόμη, ΕΔΩ, τις προηγούμενες πολιτικές πρωτοβουλίες του Ιλχάν Αχμέτ για το ίδιο θέμα.

0696f2d8 ilchan selmanΣτην ανακοίνωσή τους οι πρώην εργαζόμενοι της Shelman Κομοτηνής τονίζουν:

Οι πρώην Εργαζόμενοι της ΣΕΛΜΑΝ στο εργοστάσιο της Κομοτηνής θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Βουλευτή Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής κ. Ιλχάν Αχμέτ για το ενδιαφέρον και την πρωτοβουλία του να καταθέσει ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ.κ. Σταϊκούρα και Γεωργιάδη, για την επαναλειτουργία της παραγωγικής μονάδας της ΣΕΛΜΑΝ στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής και την προοπτική ένταξης της επένδυσης στο Ταμείο Ανάκαμψης, καθώς και για τα φορολογικά κίνητρα που πρέπει να θεσπιστούν στη Θράκη για την αναθέρμανση του επενδυτικού ενδιαφέροντος και την αποκατάσταση χιλιάδων θέσεων εργασίας στις τραγικά υποβαθμισμένες ΒΙΠΕ της Θράκης.

Ελπίζουμε ότι η πρωτοβουλία του αυτή θα τύχει της δέουσας προσοχής και θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα για την επαναλειτουργία της παραγωγικής μονάδας της ΣΕΛΜΑΝ στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής αλλά και για τη βελτίωση της υπάρχουσας κατάστασης στις ΒΙ.ΠΕ. της Θράκης με την αναθέρμανση του επενδυτικού ενδιαφέροντος που τόσο ανάγκη έχει  ο τόπος μας αφού μόνο με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη με θετικό πρόσημο.

Οι πρώην Εργαζόμενοι στη ΣΕΛΜΑΝ στο Εργοστάσιο της Κομοτηνής”.