Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, προβλέπεται πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από σήμερα Πέμπτη 20 Μαΐου, τις βραδινές ώρες, με κύρια χαρακτηριστικά:

α. Τους θυελλώδεις δυτικούς βορειοδυτικούς ανέμους σχεδόν σε όλη τη χώρα, και

β. τις ισχυρές βροχές στη βορειοανατολική χώρα όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες που πιθανώς να συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις.

Έρχεται επιδείνωση του καιρού - Σε εγρήγορση καλεί τους πολίτες ο Δήμος ΚομοτηνήςΠιο αναλυτικά:

  • Ισχυρές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από σήμερα αργά το βράδυ στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Τα έντονα φαινόμενα προβλέπεται να εξασθενήσουν την Παρασκευή, αρχικά στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, και από το μεσημέρι στο Bορειοανατολικό Αιγαίο.
  • Οι ενισχυμένοι δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι που ήδη πνέουν, θα ενταθούν, και το βράδυ θα φτάσουν τα 8 μποφόρ στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής 21 Μαΐου αναμένεται σταδιακή εξασθένηση, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά πελάγη.

Έρχεται επιδείνωση του καιρού - Σε εγρήγορση καλεί τους πολίτες ο Δήμος ΚομοτηνήςΟ Δήμος Κομοτηνής καλεί τους πολίτες να λάβουν υπ΄ όψη τους το Έκτακτο Δελτίο της ΕΜΥ για τον ασφαλή́ σχεδιασμό́ των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) και τον λογαριασμό της ΕΜΥ στο twitter (@EMY_HNMS).

Έρχεται επιδείνωση του καιρού - Σε εγρήγορση καλεί τους πολίτες ο Δήμος Κομοτηνής