Έρχεται το “1o Brevet Ελευθέρια Θράκης 2021” που θα περάσει από 25 οικισμούς της Κομοτηνής και της Ξάνθης

Αγώνας 205 χλμ.
Screenshot_1587

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής του Δήμου Κομοτηνής, ο ΓΑΣ Κομοτηνή, και η ποδηλατική ομάδα Breveterians, διοργανώνουν το “1o Brevet Ελευθέρια Θράκης 2021”, απόστασης 205 χλμ, στις 29 Μαΐου, επιδιώκοντας την προαγωγή του ποδηλατικού τουρισμού, με βάση τα γαλλικά πρότυπα.

Έρχεται το "1o Brevet Ελευθέρια Θράκης 2021" που θα περάσει από 25 οικισμούς της Κομοτηνής και της ΞάνθηςΗ διοργάνωση, με διεθνή κωδικό τίτλο «Brevet Ελευθέρια Θράκης», έχει λάβει επίσημη άδεια διοργάνωσης εκδηλώσεων Brevets de RandonneursMondiaux (BRM), και έχει ενταχθεί στο επίσημο διεθνές ημερολογιακό πρόγραμμα ACP, από τον Σεπτέμβριο του 2020.

https://www.youtube.com/watch?v=LE3YaePrfG0&ab_channel=Cyclomonsterscyclingandmore

Η διαδρομή που χαράκτηκε για τη συγκεκριμένη ετήσια δράση, αφορά στη διάσχιση 205 χλμ κι έχει επιλεγεί έτσι ώστε να φέρνει σε επαφή τους ποδηλάτες με το πανέμορφο φυσικό τοπίο, την πλούσια ιστορία και το αρχαιολογικό ενδιαφέρον της περιοχής.

Διέρχεται από πολλούς οικισμούς πέντε διαφορετικών δήμων της Ροδόπης και της Ξάνθης, με αφετηρία και τερματισμό στον Δήμο Κομοτηνής και συγκεκριμένα στο Ηρώο της πόλης.

Οι συμμετέχοντες Breveterians θα ακολουθήσουν τη διαδρομή: Κομοτηνή, Σάπες, Συκοράχη, Αύρα, Μέστη, Κρωβύλη, Μαρώνεια, Ίμερος, Ξυλαγανή, Άγιοι Θεόδωροι, Νέο Σιδηροχώρι, Παγούρια, Μολυβωτή, Γλυφάδα, Μέση, Φανάρι, Πόρτο Λάγος, Κουτσό, Συδηνή, Πολύσιτο, Αμαξάδες, Ίασμος, Σώστη, Μέγα Πιστό, Σύμβολα, Κομοτηνή.

Η διαδρομή περιλαμβάνει τρία σημεία ελέγχου-βοήθειας σε Μαρώνεια, Φανάρι και Ίασμο.

Το χρονικό περιθώριο ολοκλήρωσης της διαδρομής ορίστηκε στις 13,5 ώρες.

Έρχεται το "1o Brevet Ελευθέρια Θράκης 2021" που θα περάσει από 25 οικισμούς της Κομοτηνής και της ΞάνθηςΠροϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί η ύπαρξη ποδηλατικού μητρώου brevet, η συμπλήρωση του 18ου έτους και η καλή φυσική κατάσταση.

Το πρωί στις 8 του Σαββάτου 29ης Μαΐου οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να δηλώνουν παρουσία στη Γραμματεία της διοργάνωσης, στην πλατεία Ειρήνης Κομοτηνής.

Δήλωση εγγραφής αθλητή μέχρι τις 26 Μαΐου: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXRqniz3M3llpbMcXNO_B43_duAiyOsYOccNPx8F1gSqs0FA/viewform

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα εγγραφής την ημέρα της διοργάνωσης στη Γραμματεία, πριν την εκκίνηση.

Όσοι το επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν, με την ολοκλήρωση της διαδρομής, το αναμνηστικό μετάλλιό τους το οποίο έρχεται από τη Γαλλία.

Οι διοργανωτές δίνουν τη δυνατότητα σε ενδιαφερόμενους να λάβουν μέρος ως εθελοντές: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIIhSvqLdqI73ymywaQ_3vY2cC4AItvHyn-OmeqF2aoaYpyQ/viewform

Έρχεται το "1o Brevet Ελευθέρια Θράκης 2021" που θα περάσει από 25 οικισμούς της Κομοτηνής και της ΞάνθηςΕπίσης, η διοργάνωση έχει την υποστήριξη από το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: https://brevetkomotini.blogspot.com/2021/01/1o-brevet-2021-200.html

Και τη σελίδα στο facebook Brevet Ελευθέρια Θράκης 200 χλμ.

Έρχεται το "1o Brevet Ελευθέρια Θράκης 2021" που θα περάσει από 25 οικισμούς της Κομοτηνής και της Ξάνθης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood