Απορρίφθηκαν από το ΣτΕ οι προσφυγές εις βάρος των αποφάσεων επιτάξεων γης για δομές μεταναστών-προσφύγων σε Λέσβο και Χίο  

Απορρίφθηκαν από το ΣτΕ οι προσφυγές εις βάρος των αποφάσεων επιτάξεων γης για δομές μεταναστών-προσφύγων σε Λέσβο και Χίο.
symvoylio_tis_epikrateias

Απορρίφθηκαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας, οι προσφυγές που είχαν κατατεθεί εις βάρος των αποφάσεων επιτάξεων του Φεβρουαρίου 2020 για την εγκατάσταση των νέων δομών μεταναστών-προσφύγων στις περιοχές “Καράβα” Λέσβου και “17” της Χίου.

Η προσφυγή εναντίον της Κοινής Υπουργικής Απόφασης Χωροθέτησης και Κατασκευής της Κλειστής Ελεγχόμενης Δομής (ΚΕΔ) Χίου στην περιοχή “17”, έγινε εν μέρει δεκτή, καθώς δεν είχε προηγηθεί της Απόφασης η έκδοση των απαραίτητων Πρότυπων Περιβαλλοντικών Δεσμεύσεων.

Σημειώνεται ότι από πέρυσι το Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου έχει ήδη ακυρώσει τις σχετικές αποφάσεις επίταξης γης, έχει επιλέξει τις εκτάσεις χωροθέτησης των νέων ΚΕΔ σε Λέσβο (περιοχή “Βάστρια/Πλάτη”), Χίο (περιοχή “Άκρα Παχύ”) και Σάμο (περιοχή “Ζερβού”), οι οποίες έχουν ήδη ενοικιαστεί από τους ιδιοκτήτες τους, και έχει εκδώσει όλες τις απαιτούμενες άδειες που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood