Στον συνοριακό σταθμό Νυμφαίας έσπευσε ο Ευρ. Στυλιανίδης

Εν όψει της κυβερνητικής απόφασης περί απαγόρευσης διέλευσης ταξιδιωτών, φωτογραφήθηκε συμβολικά με τον Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Αστυνομίας ΑΜ-Θ Π. Συριτούδη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης Μ. Σεβδινίδη. 
viber_image_2021-05-15_03-15-35

Στον συνοριακό σταθμό της Νυμφαίας έσπευσε χθες τη νύχτα ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης, εν όψει της κυβερνητικής απόφασης περί απαγόρευσης διέλευσης ταξιδιωτών, και φωτογραφήθηκε συμβολικά με τον Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Αστυνομίας ΑΜ-Θ Π. Συριτούδη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης Μ. Σεβδινίδη. 

Στην ανακοίνωση του γραφείου του αναφέρεται:

“Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η κυβερνητική απόφαση για κλείσιμο της Νυμφαίας για τα ΙΧ αυτοκίνητα κατά την έναρξη της τουριστικής περιόδου, παρά τις διαβεβαιώσεις που έδωσε την προηγούμενη περίοδο στις Ενώσεις Ξενοδόχων και στον Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης μετά από συνεννόηση με την αρμόδια επιτροπή. Μετά από την δυσάρεστη και αιφνιδιαστική αυτή εξέλιξη, υπήρξε άμεση και δυναμική αντίδραση του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Αφού επικοινώνησε με τους προέδρους της Ένωσης Ξενοδόχων Θράκης Α. Παλακίδη και Αν. Μακεδονίας Α.Μητζάλη και συντονίστηκε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Ν.Παναγιωτόπουλο, τον Βουλευτή Καβάλας Μ. Λαζαρίδη και άλλους Βουλευτές και Δημάρχους της Περιφέρειας, συνομίλησε με τους συναρμόδιους Υπουργούς, δηλαδή με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά, τον Υπουργό Τουρισμού Χ. Θεοχάρη και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου.

Στον συνοριακό σταθμό Νυμφαίας έσπευσε ο Ευρ. ΣτυλιανίδηςΟ Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε τις τραγικές επιπτώσεις που θα έχει το κλείσιμο της Νυμφαίας για την οικονομία και την ανάπτυξη της περιοχής και της χώρας. Με ένταση αλλά και αυστηρότητα εξήγησε ότι είναι αδιανόητο να δεχθούμε μια τέτοια απόφαση για μια συνοριακή είσοδο από την οποία διέρχονται πάνω από 1,8 εκ. ΙΧ αυτοκίνητα κάθε τουριστική περίοδο και μάλιστα την ώρα που προτιμάται η ασφάλεια του οδικού τουρισμού και Ρωσία και Ρουμανία αποφάσισαν να αποκλείσουν την Τουρκία ως προορισμό για φέτος. Το θέμα έφτασε από τις παρεμβάσεις των Βουλευτών της ΝΔ ως το γραφείο του Πρωθυπουργού. Αφού διασφαλίστηκε η θετική διάθεση όλων των πλευρών και επισημάνθηκε ως αδυναμία η έλλειψη χώρου ελέγχου επί του κάθετου άξονα, ιδιαίτερα μετά την άρνηση αυτός να γίνεται επί Βουλγαρικού εδάφους, ο Βουλευτής Ροδόπης ζήτησε την συμπαράσταση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα και θετικά. Έτσι χθες το βράδυ στις 12:30 μετέβησαν στη Νυμφαία ο Ευριπιδης Στυλιανίδης, ο Στρατηγος της Αστυνομίας Αν. Μακεδονίας και Θράκης Π.Συριτούδης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης Ταξίαρχος Μ. Σεβδινίδης. Επεσήμαναν το κατάλληλο σημείο για την διεξαγωγή των ελέγχων. Κατέγραψαν τις αναγκαίες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν και απέστειλαν τόσο σε πολιτικό όσο και σε Υπηρεσιακο επίπεδο τις σχετικές εισηγήσεις. Στη συνέχεια ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας τα ξημερώματα επικοινώνησε με τον Υφυπουργό Λ. Οικονόμου και φυσικά τον Υπουργό Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλο προκειμένου υποστηρίξουν πολιτικά και φυσικά τεχνικά την σχετική απόφαση επαναλειτουργίας της Νυμφαίας. Τις επόμενες μέρες θα ληφθούν σε κυβερνητικό επίπεδο οι σχετικές πρωτοβουλίες και οι ανάλογες αποφάσεις”.

Στον συνοριακό σταθμό Νυμφαίας έσπευσε ο Ευρ. Στυλιανίδης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood