Αντιδρά και το ΕΒΕ Ροδόπης για το κλείσιμο της Νυμφαίας

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Αντώνης Γραβάνης, ζητά την ανάκληση της περί απαγόρευσης εισόδου τουριστών στην Ελλάδα από τη Νυμφαία.
Ο κ. Αντώνης Γραβάνης.
Μετά τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη που με ανακοίνωσή του νωρίτερα ζητά την ακύρωση της απόφασης περί απαγόρευσης εισόδου τουριστών στην Ελλάδα από τη Νυμφαία, και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Αντώνης Γραβάνης, ζητά την ανάκλησή της.
Συγκεκριμένα, τονίζει:
“Η απόφαση του Υπουργείου να παραμείνει κλειστός ο Μεθοριακός Σταθμός της Νυμφαίας θα επηρεάσει δραματικά την τουριστική κίνηση στη Ροδόπη και την Περιφέρεια μας, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στις τουριστικές επιχειρήσεις και την τοπική οικονομία.
Βασικό λόγο αποτελεί η έλλειψη υποδομών, γεγονός που ως Επιμελητήριο έχουμε τονίσει επανειλημμένα και έχουμε ζητήσει τον εκσυγχρονισμό αυτών.
Σε μία κρίσιμη χρονική περίοδο, επιβάλλεται η λειτουργία της πύλης εισόδου για διέλευση τουριστών, τηρώντας τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Επειδή η συγκεκριμένη απόφαση, πρέπει να ανακληθεί, είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον Βουλευτή Ροδόπης κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη και κυβερνητικά στελέχη ώστε να βρεθεί άμεσα λύση”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood