Οδηγός έξυπνων αγορών για νέους γονείς

Όταν οι μέλλοντες γονείς αρχίζουν να σχεδιάζουν το βρεφικό δωμάτιο του μωρού τους...
Screenshot_1566

Όταν οι μέλλοντες γονείς αρχίζουν να σχεδιάζουν το βρεφικό δωμάτιο του μωρού τους, ένα από τα πράγματα που πρέπει να λάβουν υπ’ όψη είναι το κρεβάτι που θα κοιμάται το μωρό. Είναι γεγονός πως από τη γέννηση του μωρού και για τους πρώτους μήνες της ζωής του, χρειάζεται ένα κρεβάτι που να θυμίζει φωλίτσα, ώστε να νιώθει ασφάλεια και ζεστασιά, όπως ένιωθε τόσους μήνες μέσα στην κοιλιά της μαμάς του. Συνεπώς, πέρα από την κούνια που θα επιλέξετε, καλό θα είναι να αναζητήσετε και ένα λίκνο ή μια καλαθούνα. Το στρώμα είναι εξίσου σημαντικό με το κρεβάτι που θα επιλέξετε, και θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τις κατάλληλες διαστάσεις. Το υλικό από το οποίο θα είναι κατασκευασμένο το στρώμα είναι πολύ σημαντικό για τη σωστή ανάπτυξη του σώματος του μωρού μελλοντικά.

Το μωράκι σας από την πρώτη μέρα της ζωής του χρειάζεται πολλά πράγματα τα οποία ως νέοι γονείς δεν φανταζόσασταν ότι θα ήταν απαραίτητα.

Οδηγός έξυπνων αγορών για νέους γονείςΤο καθημερινό μπάνιο, οι συνεχείς αλλαγές και τα “ατυχήματα” που συμβαίνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, προϋποθέτουν την  επάρκεια σε είδη, όπως σεντόνια, κουβέρτες, σελτεδάκια, μουσελίνες, κ.ά. Η προίκα μωρού αποτελεί ένα πολύ βασικό μέρος των αγορών για τους νέους γονείς. Θα πρέπει ωστόσο να κάνετε μια πολύ καλή αναζήτηση καθώς πρόκειται για υφάσματα και είδη που έρχονται σε άμεση επαφή με το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Αφού εξασφαλίσετε την ποιότητα και την ασφάλεια των ειδών αυτών, μπορείτε να αφήσετε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας ελεύθερη όσον αφορά τα χρώματα και τα σχέδια. Σύμφωνα με τις τρέχουσες διακοσμητικές τάσεις, υπάρχουν πάρα πολλοί χρωματικοί συνδυασμοί και μοτίβα μέσα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, ανάλογα με το φύλο του μωρού σας, ή αν είστε πιο πρακτικοί, μπορείτε να επιλέξετε ουδέτερα μοτίβα και χρώματα προκειμένου να τα χρησιμοποιήσετε μελλοντικά στα επόμενα παιδιά σας.

Ενώ ψωνίζετε την προίκα μωρού, θα διαπιστώσετε ότι πολλές εταιρείες πωλούν ξεχωριστά είδη, ενώ άλλες πωλούν σετ. Τα σετ είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη διακόσμηση του δωματίου, ωστόσο δεν υπάρχουν κανόνες, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό σετ αφήνοντας τη φαντασία σας ελεύθερη. Αυτή η διαδικασία μπορεί να μοιάζει αγχωτική, ωστόσο αποτελεί μια πολύ όμορφη και ευχάριστη περίοδο για τους γονείς, αφού η στιγμή που θα κρατήσουν το μωρό τους στην αγκαλιά τους είναι πραγματικά πολύ κοντά.

Το να έχεις ένα μωρό και να σχεδιάζεις την άφιξή του μπορεί να είναι διασκεδαστικό, τρομακτικό και αγχωτικό ταυτόχρονα. Η συναρμολόγηση του βρεφικού δωματίου μπορεί να γίνει πιο διασκεδαστική με λιγότερο άγχος, αν ξέρετε τι να ψάξετε και αν πραγματοποιήσετε τις αγορές σας οργανωμένα.

Ξεκινήστε με το κρεβάτι, διατηρήστε πρώτα την ασφάλεια, και έπειτα διασκεδάστε σχεδιάζοντας το δωμάτιο στο οποίο θα περάσει το νεογέννητό σας πολλές όμορφες στιγμές.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood