Οι επενδυτικές ευκαιρίες σε Σάπες & Μαρώνεια, στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Εισηγητής ο Δήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος.
Φωτογραφία1 (1)

Στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών (10-15 Μαΐου), συμμετείχε ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος, ο οποίος ήταν εισηγητής στο στρογγυλό τραπέζι με θέμα τις προοπτικές ανάπτυξης της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και συντονιστή τον κ. Ιωάννη Κιρκινέζη, Director, Bussiness Development and Country Manager, Albania, Hill International.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις “μεγάλες ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών, λόγω συγκεκριμένων χαρακτηριστικών, όπως η πολυπολιτισμικότητα, η μεγάλη παραλιακή ζώνη, οι πολλοί οικισμοί της περιοχής, αλλά και ο μεγάλος πολιτισμικός και φυσικός πλούτος”.

Από την άλλη, τόνισε πως “τροχοπέδη της ανάπτυξης στον Δήμο είναι η γήρανση του πληθυσμού, τα πολύ μεγάλα ποσοστά ανεργίας, αλλά και η έλλειψη υποδομών”.

Οι επενδυτικές ευκαιρίες σε Σάπες & Μαρώνεια, στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των ΔελφώνΩς στόχο πρόταξε τη “δημιουργία θέσεων εργασίας και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης του πληθυσμού και των υποδομών του Δήμου”.

Ανέφερε ακόμη τους κλάδους που προσφέρονται για επενδύσεις, όπως είναι “ο τουρισμός, η γεωργία, η κτηνοτροφία, η βιοτεχνία, η βιομηχανία και ο πολιτισμός”.

Επίσης, τόνισε την “κάθετη άρνηση των φορέων και της κοινωνίας της Θράκης στην πιθανή προοπτική λειτουργίας μονάδας χρυσωρυχείων στην περιοχή” και επεσήμανε “την αγωνία τους για τη δημοσιοποίηση και το περιεχόμενο του πορίσματος της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης, που πρέπει να αναδειχθεί σε οδηγό υλοποίησης αναπτυξιακών έργων στην περιοχή”.

Οι επενδυτικές ευκαιρίες σε Σάπες & Μαρώνεια, στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των ΔελφώνΠαράλληλα, στον χώρο του Φόρουμ ο κ. Χαριτόπουλος είχε σημαντικές και γόνιμες συναντήσεις με πολιτειακούς, πολιτικούς, οικονομικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες.

Οι επενδυτικές ευκαιρίες σε Σάπες & Μαρώνεια, στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Στον διάλογο του Φόρουμ συμμετείχαν επίσης ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου, και ο Αντιπρόεδρος και Project Director της Gastrade κ. Κωστής Σιφναίος.

Οι επενδυτικές ευκαιρίες σε Σάπες & Μαρώνεια, στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood