Εμβολιαστικά κέντρα στον Δήμο Αρριανών ζητά ο δήμαρχος Αμέτ Ριτβάν

Εμβολιαστικά κέντρα στον Δήμο Αρριανών ζητά ο δήμαρχος Αμέτ Ριτβάν.
ΑΜΕΤ-ΡΙΤΒΑΝ

Ο Δήμαρχος Αρριανών Ριτβάν Αμέτ σε συνέχεια της από 10 Δεκεμβρίου 2020 επιστολής του, απευθύνθηκε εκ νέου προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και την Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου, για να επαναφέρει το θέμα της λειτουργίας εμβολιαστικών κέντρων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αρριανών.

Στην επιστολή του αναφέρει ότι “στο Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμών – Επιχείρηση «Ελευθερία» για την εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού για την COVID-19 δεν έχει προβλεφθεί κάποιο εμβολιαστικό κέντρο ανάμεσα στα περιφερειακά ιατρεία του Δήμου Αρριανών. Η επιλογή αυτή δυσχεραίνει σημαντικά την προσπάθεια των δημοτών μας για εμβολιαστική κάλυψη καθώς με δεδομένο τις πολύ μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις καθίσταται δύσκολη η μετακίνησή τους. Στην προσπάθεια όλων μας για να πετύχουμε το συντομότερο δυνατό ανοσία στον γενικό πληθυσμό και να επιταχύνουμε τους ρυθμούς εμβολιασμού μεταξύ των δημοτών μας, κρίνουμε σκόπιμο να δοθεί η δυνατότητα να λειτουργήσουν εμβολιαστικά κέντρα στην περιοχή μας”.

Για τον λόγο αυτό ζητά “να επανεξεταστεί σοβαρά η επιλογή των εμβολιαστικών κέντρων στην περιοχή του Δήμου Αρριανών ώστε να επιλεγεί η καλύτερη δυνατή λύση για την εξυπηρέτηση των πολιτών και εν τέλη την προστασία της δημόσιας υγείας”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood