Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, παρουσιάζει διαδικτυακά το έργο της Κατερίνας Λουκίδου “Στον αγαπημένο μας συνάδελφο και φίλο”.

Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη για δωρεάν παρακολούθηση, από το κανάλι της Δ.Κ.Ε. ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής στο youtube, από το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 στις 9 το βράδυ έως και το Σάββατο 22 Μαΐου στις 12 το βράδυ.

Το έργο

Μια διαφημιστική εταιρεία, ένα ατύχημα στον δρόμο, και ένας εκλιπών συνάδελφος, ή αλλιώς…μια δουλειά που έμεινε σε εκκρεμότητα. Η Κατερίνα Λουκίδου περιγράφει στο θεατρικό κείμενό της με γλαφυρό τρόπο, την αλληλουχία των γεγονότων μετά το απροσδόκητο δυστύχημα του αγαπητού συναδέλφου και φίλου Γιώργου. Οι εκπλήξεις διαδέχονται επίσης απροσδόκητα η μία την άλλη. Στην εποχή που όλα κινούνται με ταχύτητες 5G, που η ατομικότητα τρέχει να «σπάσει» νέα ρεκόρ, που το μυαλό προσπαθεί να συντονίσει, να αποκωδικοποιήσει και να κατατάξει την αδιάκοπη πληροφορία, σε εργασιακές συνθήκες με πιεστικές προθεσμίες και περιορισμό του προσωπικού χρόνου, με εξοντωτικά ωράρια χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα, η κωμωδία αυτή έρχεται να αποδομήσει όλη τη σουρεαλιστική πραγματικότητα των απαιτήσεων της σύγχρονης δουλειάς…ή δουλείας. Με τα deadlines και τα bonus της! Αφιερώνεται σε όλους τους συναδέλφους και φίλους, με πολλή συμπάθεια και πλήρη κατανόηση.

Δωρεάν διαδικτυακή παράσταση από το ΔΗΠΕΘΕ ΚομοτηνήςΔιανομή (με αλφαβητική σειρά):

Δωρεάν διαδικτυακή παράσταση από το ΔΗΠΕΘΕ ΚομοτηνήςΣυντελεστές:

Ευχαριστίες στον Δημήτρη Πολίτη και στον Χαϊρεδήν Ναζήφ για τη βοήθειά τους.

Δωρεάν διαδικτυακή παράσταση από το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής