Οι διαδικτυακές επετειακές εκδηλώσεις της εβδομάδας από τη ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής

Στο πλαίσιο των "Ελευθερίων Κομοτηνής 2021".
184717310_4406658859344393_4840766787772438269_n

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής (ΔΚΕΠΠΑΚ), ανακοινώνει το πρόγραμμα των διαδικτυακών εκδηλώσεων για την τρέχουσα εβδομάδα, που θα μεταδοθούν από τη σελίδα της στο Facebook στο πλαίσιο των “Ελευθερίων Κομοτηνής 2021”.

  • Την Πέμπτη 13 Μαΐου στις 20:30 θα μεταδοθεί η ομιλία του αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Ιστορίας & Εθνολογίας του ΔΠΘ, Ιωάννη-Μηνά Μπακιρτζή, με θέμα “Η μνήμη της “Κλειούς” στη Θράκη του 1920 – Πολιτικοστρατιωτικά συμβάντα και αποκατάσταση των προσφύγων”.
  • Την Παρασκευή 14 Μαΐου στις 20:30 θα μεταδοθεί ένα αφιέρωμα σε συνεργασία της ΔΚΕΠΠΑΚ με τον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Θρακών Κομοτηνής, με τίτλο “Θράκης αφήγηση – Οι ζωναράδικοι της κληρονομημένης μνήμης”. Συμμετέχουν τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου, του Εργαστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, του Πολιτιστικού Συλλόγου «Γρατίνος», και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδίτη. Εμφανίζεται το μουσικό σχήμα «Θρακόμελο». Κείμενα: Σοφία Μενεσελίδου.
  • Το Σάββατο 15 Μαΐου στις 20:30 θα μεταδοθεί η διαδικτυακή συναυλία του σχήματος “Quartistics” από τον χώρο της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης, αυστηρά χωρίς την παρουσία κοινού, και με την τήρηση όλων όσων προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πανδημία. Το συγκρότημα αποτελούν οι: Γιώργος Ευφραιμίδης, Τάσος Καπζάλας, Στέλλα Φαρμάκη, Εύα Ευθυμίου, Αχμέτ Βεϊσέλ, Χρήστος Καπζάλας.
  • Την Κυριακή 16 Μαΐου στις 20:30 θα μεταδοθεί διαδικτυακή συναυλία για τσέλο, πιάνο και φωνή, από τον χώρο της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης, αυστηρά χωρίς την παρουσία κοινού και με την τήρηση όλων όσων προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πανδημία. Παίζουν οι μουσικοί: Ripsime Danielyan/Фωνή, Δέσποινα Λεωντζάκου/Τσέλο, Νέλλη Σταχοσίδου/Πιάνο.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood