Σε εξέλιξη οι ψεκασμοί κουνουποκτονίας στη Ροδόπη

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ροδόπης, είναι στη διάθεση των πολιτών για οποιαδήποτε πληροφορία.
Screenshot_1422

Συνεχίζονται στη Ροδόπη σε εβδομαδιαία βάση οι συστηματικές εφαρμογές για την αποτελεσματικότερη καταπολέμηση των κουνουπιών από ειδικά συνεργεία που εκτελούν ψεκασμούς από εδάφους καθώς και εναέριους.

Το περασμένο Σάββατο εκτελέστηκαν αεροψεκασμοί σε φυσικό και αγροτικό περιβάλλον στις ευρύτερες περιοχές των οικισμών Γλυκονερίου, Φαναρίου, Μέσης, Γλυφάδας, Ιμέρου και σε περιοχές γύρω από τις λίμνες Βιστωνίδας και Ισμαρίδας, της παραλίας Μέσης και Γλυφάδας, του λιμανιού Ιμέρου και του Δέλτα του ποταμού Φιλιουρί.

Επίγειοι ψεκασμοί θα διενεργηθούν το διάστημα 10-05-2021 έως 14-05-2021 σε οικισμούς της Π.Ε. Ροδόπης βάσει του προγράμματος που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας: https://www.pamth.gov.gr/index.php/el/enimerosi/diafaneia/deltia-typou-anakoinoseis/perodopis/item/67771-programma-katapolemisis-kounoupion-10-05-2021-eos-15-05-2021

Σημειώνεται ότι σχετικά με την εξέλιξη του προγράμματος δράσης για την αντιμετώπιση των κουνουπιών, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ροδόπης, είναι στη διάθεση των πολιτών για οποιαδήποτε πληροφορία.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood