Με το σωματείο εργαζομένων της Diaxon συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

Ο Βουλευτής Δημήτρης Χαρίτου δεσμεύτηκε να αναδείξει κοινοβουλευτικά τα ζητήματα τοπικής ανάπτυξης του εργοστασίου στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής.
Αντιπροσωπεία ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Σωματείο Εργαζομένων DIAXON

Σε συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης αποτελούμενη από τον Βουλευτή Δημήτρη Χαρίτου και τη συντονίστρια της νομαρχιακής επιτροπής Αγγελική Κουγιουμτζόγλου, με τον πρόεδρο και μέλη της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων της Diaxon, έγινε ενημέρωση και ανταλλάχθηκαν απόψεις για “τις αντεργατικές ρυθμίσεις στις εργασιακές σχέσεις που ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ να καταθέσει στη Βουλή”, όπως επισημάνθηκε.

Οι εκπρόσωποι του σωματείου εργαζομένων Diaxon εξέφρασαν την  ανησυχία τους για τις αλλαγές που επίκεινται στα εργασιακά, ενώ έθεσαν ζητήματα τοπικής ανάπτυξης του εργοστασίου στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής αναδεικνύοντας ιδιαίτερα τη δημιουργία τρίτης γραμμής παραγωγής ώστε να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες της αγοράς σε καινοτόμα προϊόντα φιλμ πολυπροπυλενίου (ΒΟΡΡ) για υψηλής ποιότητας συσκευασίες που παράγει η Diaxon.

Με το σωματείο εργαζομένων της Diaxon συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΡοδόπηςΗ αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων για “τις αντιδραστικές ρυθμίσεις που σχεδιάζει η κυβέρνηση καθ’ υπόδειξη του ΣΕΒ με την πλήρη ανατροπή των εργασιακών σχέσεων που θα πλήξουν τον κόσμο της εργασίας και τα δικαιώματά του, όπως, μεταξύ άλλων η κατάργηση του οκταώρου και των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, η καθιέρωση των ατομικών συμβάσεων, οι απλήρωτες υπερωρίες, οι περιορισμοί στη συνδικαλιστική δράση, κ.ά.”. Παράλληλα υπογράμμισαν την “ανάγκη να ενημερωθούν και να κινητοποιηθούν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι προκειμένου να ανατραπούν τα σχέδια αυτά”.

Η  αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ευχαρίστησε το σωματείο εργαζομένων για την ενημέρωση και την συζήτηση, ενώ ο Βουλευτής Δημήτρης Χαρίτου δεσμεύτηκε να αναδείξει κοινοβουλευτικά τα ζητήματα τοπικής ανάπτυξης του εργοστασίου στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood