Νοσοκομείο Κομοτηνής: Σε ειδικά boxes οι εμβολιασμοί Johnson & Johnson και AstraZeneca

Προς αποφυγή του συνωστισμού των πολιτών που προσέρχονται για εμβολιασμό, και οι οποίοι αυξάνονται καθημερινά - πλέον ξεπερνούν τους διακόσιους ημερησίως.
ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΤΖΟΝΣΟΝ
Στον εξωτερικό χώρο του “Σισμανόγλειου” Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, και συγκεκριμένα στα δύο isoboxes πίσω από το ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών), με τα οποία έχει ενισχύσει το νοσοκομείο η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, θα διενεργούνται από τη Δευτέρα 10 Μαΐου, οι εμβολιασμοί με τα σκευάσματα της AstraZeneca και της Johnson & Johnson.
Τούτο, προς αποφυγή του συνωστισμού των πολιτών που προσέρχονται για εμβολιασμό, και οι οποίοι αυξάνονται καθημερινά – πλέον ξεπερνούν τους διακόσιους ημερησίως.
Η μετεγκατάσταση του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 4/5 με την ευθύνη και καθοδήγηση της Διευθύνουσας του Νοσηλευτικού Προσωπικού, Αναστασίας Αριαντζίδου, και την υποστήριξη και βοήθεια νοσηλευτών/νοσηλευτριών και εθελοντών, στους οποίους απηύθυνε ευχαριστίες η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Μάγδα Γιαμουστάρη.
Οι εμβολιασμοί της Pfizer θα συνεχίζουν να πραγματοποιούνται στον εσωτερικό χώρο του Νοσοκομείου.
Στην πύλη του Νοσοκομείου θα υπάρχει καθοδήγηση από τους φύλακες.
Νοσοκομείο Κομοτηνής: Σε ειδικά boxes οι εμβολιασμοί Johnson & Johnson και AstraZeneca Νοσοκομείο Κομοτηνής: Σε ειδικά boxes οι εμβολιασμοί Johnson & Johnson και AstraZeneca Νοσοκομείο Κομοτηνής: Σε ειδικά boxes οι εμβολιασμοί Johnson & Johnson και AstraZeneca Νοσοκομείο Κομοτηνής: Σε ειδικά boxes οι εμβολιασμοί Johnson & Johnson και AstraZeneca Νοσοκομείο Κομοτηνής: Σε ειδικά boxes οι εμβολιασμοί Johnson & Johnson και AstraZeneca
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood