Το OPEN καλεί τους τηλεθεατές να στείλουν τη δική τους μαρτυρία, τη δική τους προσωπική ιστορία, και να μοιραστούν συναισθήματα, διηγήσεις, μαρτυρίες και εικόνες των προγόνων τους.

Το μεγάλο αφιέρωμα του τηλεοπτικού σταθμού για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, αρχίζει…

Το μεγάλο κάλεσμα του OPEN για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

102 χρόνια από τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, το OPEN κρατά αναμμένο το κερί της μνήμης· θυμάται και αναδεικνύει όλα τα γεγονότα της περιόδου, με μαρτυρίες Ελλήνων του Πόντου των οποίων οι οικογένειες βίωσαν τον διωγμό και τις απίστευτες βαναυσότητες.

Το μεγάλο κάλεσμα του OPEN για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του ΠόντουΈνα κερί για κάθε αθώο θύμα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου… 

Άναψε και εσύ τη φλόγα της μνήμης, στέλνοντας το δικό σου video, και γίνε μέρος της Ιστορίας του Ελληνισμού.

Ο τρόπος είναι απλός: Με την κάμερα του κινητού σου τηλεφώνου μαγνητοσκόπησε τη δική σου μαρτυρία με διάρκεια έως 2 λεπτά. Για την καλύτερη απόδοση του video, θα ήταν επιθυμητό να στρέψεις την τηλεφωνική συσκευή σου σε οριζόντια θέση και να κάνεις την μαγνητοσκόπηση. Επίσης, θα πρέπει η συσκευή σου να είναι κοντά στο πρόσωπο που μιλά, ώστε και ο ήχος να είναι ικανοποιητικός. Αμέσως μετά την μαγνητοσκόπηση, στείλε το video σου στο genocide@tvopen.gr Πάρε μέρος στο μεγάλο κάλεσμα του OPEN στον Ελληνισμό, σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ένα κερί για κάθε αθώο θύμα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου!

Μπες στο www.tvopen.gr/genoktoniapontion και κράτα τη μνήμη ζωντανή!