Βουλευτής του HDP στο OPEN: Στημένη η δίκη κατά του φιλοκουρδικού κόμματος

"Ο κόσμος είναι πολύ θυμωμένος με τον Ερντογάν".
Screenshot_1520

Τον φόβο ότι ο Ερντογάν θα επιχειρήσει να επηρεάσει το δικαστήριο που συνέρχεται τη Δευτέρα 3/5 για την υπόθεση των δυο φυλακισθέντων ηγετικών στελεχών του φιλοκουρδικού κόμματος HDP/”Δημοκρατικό Κόμμα των Λαών”, εκφράζει ο Βουλευτής του HDP, Χισιάρ Οζσόϊ.

Βουλευτής του HDP στο OPEN: Στημένη η δίκη κατά του φιλοκουρδικού κόμματοςΣε συνέντευξή του στο OPEN καταγγέλλει ότι ο πρόεδρος του δικαστηρίου εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία ήδη από την έναρξη της δίκης του Κομπάνι, την περασμένη Τρίτη, που πήρε αναβολή πριν καν ξεκινήσει, λόγω των επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν στο δικαστικό μέγαρο.

Βουλευτής του HDP στο OPEN: Στημένη η δίκη κατά του φιλοκουρδικού κόμματος«Η κατάσταση ήταν σαν ένα τσίρκο. Ήταν ένα σόου. Η γενική ιδέα ήταν να ποινικοποιήσουν το HDP για το Kομπάνι, και φάνηκε ότι η κυβέρνηση ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη για αυτό. Είχαν καλέσει επίσης υπερεθνικιστικές δυνάμεις σαν παρατηρητές που άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, προσπάθησαν να προκαλέσουν τους ανθρώπους κάνοντας αηδιαστικές κινήσεις, αλλά η δίκη και οι ακροάσεις θα συνεχιστούν τον Μάιο», τονίζει.

Βουλευτής του HDP στο OPEN: Στημένη η δίκη κατά του φιλοκουρδικού κόμματοςΑκόμη, μεταξύ άλλων προσθέτει: «Ακόμα κι αν ο Ερντογάν φιμώσει το κόμμα μας, ακόμα κι αν μας βάλει όλους στη φυλακή, θα έχουμε ακόμα την υποστήριξη περισσοτέρων των 6 εκατομμυρίων πολιτών. Αυτοί οι άνθρωποι θα ψηφίσουν στις εκλογές με τον έναν τρόπο ή τον άλλον για να φύγουν από την εξουσία ο Ερντογάν και ο σύμμαχος του, διότι κατέστρεψαν όλη τη χώρα». 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood